11. elokuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: Metalliset kynnet +tutorial


Tätä haastetta olen odottanut ihan innoissani! Olen tasan kahdesti tehnyt tällaiset kynnet ja nyt esittelen ne myös teille kolmannella kerralla. Samalla kertoen miten ne tehdään kun tämä menetelmä ei ole ihan niin tunnettu vielä. Vaikka toki monet tietävät Minxit ja kynsilakkatarrat(vai miksikä niitä sanotaan), tämä kuitenkin hieman eroaa niistä.

Toteutan metallikynteni siis kynsifoliolla, joita minulla on kolmea erilaista. Kahta punaista ja tämä ihana hopea/kromi. Tätä metsästin ikuisuuksia, siitä asti kun Lady Gagan Lovegame videolta bongasin nuo upeat metallikynnet.
(Kuvat: Google, Video: Youtube)

Gagalla taitaa olla kynsissä ihan aidot Minxit mitä silloin netistä etsin tietoa. Niitä en suomesta löytänyt, mutta niiden kopiot kyllä. 1,5m rullissa myytävää kynsifoliota. Niitä olisi ollut vaikka minkälaisia värejä ja kuvioita, hologrammi tähtiä sateenkaaren väreissä ja vaikka mitä ihanaa. Tilasin aluksi kuitenkin vain nuo kolme kun en tiennyt miten helppoja ne on käyttää. Tilaan sitten lisää myöhemmin kun viitsin. Hintaa yhdellä rullalla on muutama euro ja lisäksi näihin tarvitsee liiman joka on myöskin sen muutaman euron. Lisäksi tarvitset sakset ja päällyslakan. Yhdellä rullalla tekee vaikka miten monet kynnet.

Yritin ensin aloittaa folion laiton ihan niiden omalla liimalla, mutta kun avasin pulloa niin siinä olikin sitten käynyt näin

Nestemäinen liima oli kuivunut yhdeksi klöntiksi. Päätin kuitenkin kokeilla jos päällyslakka toimisi samalla tavalla ja toimihan se ihan kohtalaisesti. Sitä siis kehiin.

Tarvitset:
-Folioliiman(päällyslakka menettelee hätätapauksessa)
-Kynsifolion
-Sakset


(1.0: Tämä ei ole ihan pakollinen, mutta mielestäni suositeltava jos kyntesi ovat epätasaiset. Viilaa kynnet tasaiseksi, minä käytin viilan sijaan kynsienhoitolaitetta, jossa on eri vahvuisia hiontalaikkoja sekä pehmeä laikka kynnen kiillotukseen.)

1.1: Leikkaa foliosta jokaiselle kynnelle oma pala, sen ei tarvitse olla kynnen muotoinen.2: Levitä kerros liimaa jokaiselle kynnelle, liiman määrässä ei kannata pihistellä, koska muuten folio ei tartu kokonaan. Huolehdi myös, että koko kynsi peittyy liimaan, mutta ei kynnen ulkopuolelta yhtään. Folio tarttuu joka kohtaan jossa on liimaa. Oli se sitten kynttä tai ihoa.

3: Anna liiman kuivua täysin. Folio ei tartu vähänkään kostealle pinnalle.

4: Aseta folio kynnelle kiiltävä puoli ylöspäin. Eri merkeillä saattaa olla erilaisia folioita, mutta tässä kyseisessä asetetaan kullanvärinen puoli alaspäin, jolloin hopea jää ylös.

5: Paina folio kunnolla kynteen kiinni ja pidä siinä hetken aikaa. Pidä huoli, että jokainen kohta painuu kynteen kiinni, muuten folio ei tartu.


6: Poista varovasti folion päällä oleva kirkas muovi.


 7: Päällyslakka päälle ja valmis! Minulla päällyslakka ruttaa folion hetkeksi, mutta kuivumisen jälkeen se palautuu hiljalleen takaisin entiselleen.


Etenkin miehet kiinnittävät hopean/kromin värisiin kynsiin huomiota todella paljon, saattaa liittyä jotenkin miesten autoharrastuksiin ja muihin sellaisiin. Jos autossa on kromivanteet niin pitäisi varmaan naisellakin olla kromikynnet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti