2. elokuuta 2012

Oriflame tilaus

Ehdinpäs sittenkin tekemään vielä yhden postauksen. Oriflamen tilaus saapui tänään illalla mikä oli hyvä niin saan tuotteet asiakkaille huomenna ennen muuttoa.

Tällä kertaa tilasin itselleni tällaista


Nature Secrets Body Mistit, halusin molempia tuoksuja eli Vadelma & Minttu sekä Laventeli & Viikuna. Nämä ovat todellisia monituotteita, koska ne virkistävät, toimivat hajuveden tapaan tuoden tuoksua iholle, kosteuttavat ja tuoksut rauhoittavat mieltä. Täydellistä kosteutusta minulle joka ei jaksa oikein voiteiden kanssa läträtä kun ne imeytyy niin hitaasti. Ja samalla voi skipata hajuveden jos laittaa tätä aamulla niin iho tuoksuu loppupäivän kivalle.


Nature Secretsiltä myös Nettle & Lemon shampoo ja hoitoaine. Näihin olen luottanut jo pitkään, täydellistä rasvaisille hiuksille. Hiukset jäävät narskuvan puhtaiksi ja ilmavan kevyiksi. Tuoksu on todella ihana, ei sellainen ilmanraikastinmainen ällömakea sitruuna vaan ihan aito raikas sitruunan tuoksu. Asiakkaistanikin moni on kysellyt rasvoittuvalle hiukselle sopivaa shampoota ja olen aina suositellut näitä ja jokainen niistä asiakkaista on siirtynyt käyttämään vain tätä tuotetta.

Sitten tilasin omillaan asumista varten nestesaippuaa, antibakteerista teepuu ja mandariinisaippuaa, koska pidän tuoksusta. Tämäntuoksuisena minulla on jo käsidesiä.


Mitä olisi tilaus ilman lakkoja? Nämä olivat poistomyynnissä vain edustajille, joten pitihän ne napata mukaan. Räikeän pinkki Pure Colour Floral Nail Polish sävy Fuchsia sekä helmiäisvioletti Oasis Nail Polish sävy Purple.


Huulteni pelastajaa Lipspa Therapya lisää kun oli tarjouksessa vähän yli 2 eurolla normaalin melkein 10 euron sijaan sekä ihanan sävyinen poskipuna. Olen alkanut käyttämään poskipunaa päivittäin ja tämä sävy näytti sopivalta arkikäyttöön. Oriflame Beauty Perfect Blush sävy Classic Rose.


Luomiväreistäni käytän aika lailla tasan kolmea sävyä jotka jo esittelin täällä ja niiden lisäksi mustaa rajaukseen. Nyt tuo ruskea alkaa kuitenkin jo vähän käymään tylsäksi ja sen takia ihastuin näihin sävyihin heti kun näin ne katalogissa. Jos vaikka saisi niistä syksyksi vähän vaihtelua. Ylhäällä Pure Colour Mono Eye Shadow sävy Taupe(helmiäinen), ruskea sävy Brown(jee! viimeinkin löysin mattaruskean!), sekä vaalea Champagne(helmiäinen).


Miami Sunglasses ja ihana leopardipussi niille.


Omilleen muuttoa ajatellen tilasin myös Diamond Cellular Micellar Solution Cleanserin. Tämä on tosi kätevä ottaa mukaan kun kyläilee vanhempien luona, koska tässähän on samassa silmämeikinpoistaja, puhdistaja sekä kasvovesi. Säästyy laukussa tilaa kun vain yksi pullo matkassa. Ja tuo onkin älyttömän kaunis pullo.

Sitten kaksi tuotetta joita en olisi oikeastaan tarvinut...


Very Me Peach Me Perfect Skin Glow sävyttävä kosteusvoide sävy Light sekä luonnonkosmetiikkapuolelta Pure Nature Organic Citrus & Eyebright Refreshing Face Cream.

...mutta tilasin ne koska kun tilasi kaksi seerumia tai päivä- tai yövoidetta niin sai ilmaiseksi ihonanalyysimittarin ja nuo kaksi tuotetta olivat halvimpia listassa.


Tästä laitteesta lisää tuota pikaa, sillä olen jo koko illan leikkinyt ja testannut kaikki perheenjäsenet. Mittari todella pitää paikkaansa. Minunkin kasvojeni ihon se analysoi olevan muuten täysin kunnossa, mutta öljyisyys oli +4 eli korkea, koska +5 on maksimi. Kosteus ja karheus/pehmeys oli 0. Sentään mikään ei ollut miinuksella, toisin kuin äidilläni jolla kämmenet olivat kaikki -5 eli todella kuivat ja karheat.


Sitten vielä loput ilmaistuotteet. Kampanja on vielä voimassa ja siitä sain kun tilasi yli 50 pisteellä Feet Up Salvation Foot Cream kovettumavoiteen. Kun tilasi yli 110 pisteellä sai Hair X Styling Super Style Hair Spray hiuslakan, Hair X Styling Heat Protection Lotion lämpösuojavoiteen sekä Hair X Styling Gloss Booster Spray kiiltosuihkeen. Yllärinä sain vielä Giordani Gold EDP näytteen, sellainen minulla on jo, mutta saapahan antaa asiakkaille.

Tämän tilauksen jälkeen puuttuukin vain 114 pistettä ja etenen Business Class eliittimyyjäksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti