11. elokuuta 2012

Artistryn tyylikäs kolmikko

Pienoinen ihme on tapahtunut, suunnittelin viikonlopuksi niitä metallikynsiä ja tutorialia kun ajattelin, että kahdessa päivässä edellinen lakkaus on entinen. Mutta olen ollut näillä kynsillä koulussa 2 päivää ja kotona purkanut vielä laatikoita ja tiskannut ja tehnyt kaikkea mikä tuhoaisi normaalisti lakkauksen. Silti lakkaus ei ole kummankaan käden kynsistä kulunut milliäkään edes kärjistä! Onkohan se tuo Essien Matte About You joka tekee lakasta noin kestävän.

Hyvänä säilynyttä lakkausta en raaski alkaa poistamaan, joten saa nyt ne metallikynnet siirtyä myöhempään. Sillä välin muuta luettavaa.

Tervetuloa myös uudelle lukijalle :)


Äitini oli ennen Artistryn edustaja ja kaappeihin jäi pyörimään kaikenlaista jota olen käyttänyt vähitellen pois. Nyt käytössä on tämä kolmikko.

Tykkään kovasti noiden tuubien ulkonäöstä, etenkin tuo sininen on minua miellyttävä kauniin yksinkertainen. Ne ovat vielä sellaista pehmeää lötkömuovia niin niitä on kiva puristella kädessä kuin jotain stressipalloa :D Pullo ei mikään erityisen kaunis ole, mutta menettelee.

Tuotteet ovat Artistry Moisture Rich Refreshing Toner, Polishing Scrub ja Moisture Rich Vitalising Cleanser. Valkoiset tuotteet on tarkoitettu ilmeisesti vähän kuivemmalle iholle ja niitä en ole tykännyt käyttää ollenkaan.

Kosteuttava ja virkistävä kasvovesi on normaalista poiketen valkoista, vähän kuin "ohutta" maitoa. Ohutta siksi, että tämä käyttäytyy pullossa jotenkin eri tavalla kuin vaikka normaali vesi, on paljon liikkuvaisempaa. Ei tarvitse kuin hipaista pulloa niin on kauheat aallot siellä sisällä. Kasvovesi tuoksuu vähän kuin miedolta Axelta mikä nyt ei ole hyvä tuoksu, mutta ei pahasti häiritseväkään näin mietona.
   Kasvovettä on hieman hankala kaataa vanulapulle, koska tuntuu, että se katoaa sinne sisälle kokonaan eikä vanulappu kostu yhtään. Sitten kun lapulla alkaa pyyhkimään, sormet kyllä menevät heti öljyisiksi. Käytän kasvovettä ihon puhdistuksen viimeistelyyn kuten kuuluukin, sillä yleensä saan viimeiset mahdollisesti iholle jääneet meikinrippeet pois ja samalla tulee vähän raikkaampi ja puhtaampi olo. Tämä ei kyllä sitä oloa saa aikaan, kasvovesi on niin öljyistä ja tunkkaisen oloista. Se ei raikasta ihoa käytännössä ollenkaan vaan tekee ikävän pinnan ihoon. Ehkä siksi, että tämä on tarkoitettu kuivalle iholle ja minulla on vain pintakuivuutta. Tämä myös tukkii ihoa jotenkin, koska yövoide ja silmänympärysvoide eivät meinaa millään imeytyä tämän laiton jälkeen. Tästä en tykkää alkuunkaan, mutta kai se on pois käytettävä. Uudestaan en tule ostamaan jo pelkästään hinnan takia. 250ml pullo kustantaa noin 15 euroa. Plussaa siitä, että tämä on alkoholiton ja tässä on luonnollinen AHA complex(en keksinyt suomennosta), joka kuorii, rauhoittaa ja säilyttää kosteutta.


Kirkastava kuorintageeli on näistä lempparini, ei pelkästään kauniin pakkauksen takia. Tässä tuoksukin on parempi, ei enää Axea vaan hedelmäisempää. Oikein kiva ja puhdas tuoksu. Rakeet ovat sopivan pieniä eikä niitä ole liikaa. Kosmetologini käski välttää rakeellisia kuorintoja tai jos käyttää niitä niin valitsee sellaisen jossa on vähän rakeita. Mutta kun rakeellisia kuorintoja oli varastossa jo valmiiksi niin on ne käytettävä pois.
   Kuorinta on geelimäistä ja melko jäykkää. Väriltään kirkasta ja seassa sinisiä rakeita mitkä näyttävät kivalta kirkkaassa geelissä. Kuorinnat aina lupaavat kirkastaa ihoa, mutta tämä on ensimmäinen joka sen oikeasti tekee niin, että muutkin ihmiset sen huomaavat. Ihosta tulee lisäksi todella pehmeä ja puhdas eikä sitä kiristä ollenkaan. Miinuksena vain vähän pitkä vaikutusaika, ihon kuntoon vaikuttavat ainesosat ehtivät imeytyä kunnolla noin 8 minuutissa. Kuka jaksaa niin kauan hieroa ihoa. Hinnaltaan kuorinta on minun mittapuullani kallista, koska melkein yhtä hyvän kuorinnan saa vaikka lorkulta(perfect clean) 7 eurolla. Tästä saa maksaa parikymmentä euroa. Artistryn tuotteet ovat kalliita, mutta on sille selityskin. Erään lähteen mukaan Amwayn Artistry olisi rankattu kosmetiikkamerkkien top vitoseen Estee Lauderin, Cliniquen ja Lancomen kanssa. Tämä tuote ainakin täyttää ne odotukset, noista kahdesta muusta en olisi niin varma. Kallis hinta ei niin haittaa, koska tämä kestää pitkään. Sitä käytetään pari kertaa viikossa noin mantelin kokoinen nokare kerrallaan. Tästä tuli uusi suosikkini tuon lorkun ohella.


Kosteuttava ja elvyttävä ihonpuhdistusaine oli myös huono minun iholleni. Sekin on tarkoitettu kuivemmalle iholle. Puhdistusteho oli ihan kohtalaisen hyvä, mutta tästäkin jäi tunkkainen olo, koska tämä on hyvin täyteläistä voidetta. Koostumukseltaan ei kuitenkaan paksua, vaan sellaista sopivan jäykkää mutta kuitenkin helppoa levittää. Väriltään vaaleanpunaista ja saippuatonta, tuoksu taas Axemainen. Ei vaahtoa, tuki huokosia, pese pois ihon öljyjä tai aiheuta aknea. Puhdistuksen jälkeen ihoni jäi hyvin rasvaisen tuntuiseksi ja kiilteli seuraavan päivän aika reilusti, myös muutama finni ilmestyi. Puhdistustuotteelta odottaisi puhdasta tunnetta, mutta tämän käytön jälkeen haluaisi puhdistaa kasvot vielä jollain muulla. Tätä ei ehkä tule kasvoille käytettyä, mutta dekolteen voisi puhdistaa, koska se minulla tarvitsee kosteutusta reilusti. Hintaa tälläkin on melko reilusti, 125ml maksaa myös sen 15 euroa minkä kasvovesikin maksoi.


2 kommenttia:

  1. Hei ! Sain äidiltäni tuota puhdistusainetta,mutta siinä ei lue miten sitä käytetään,eli onko sellaista jota laitetaan vanutupolle ja pyyhitään ja sen jälkeen kavovedellä pois. Vai onko se sellasta,että levitetään kasvoille ja huuhdellaan vedellä pois ja sitten vasta kasvovesi perään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Amwayn nettisivulla neuvotaan näin "Apply to face with fingertips & massage gently. Rinse or wipe off. Avoid getting directly in eyes." eli sitä voi käyttää molemmilla tavoilla :) Itse huuhtelin tuon aina pois niin lähti varmasti kaikki putsari pois iholta.

      Poista