5. elokuuta 2012

Sitruunaa

Muutto on nyt suoritettu ja tavaratkin jokseenkin paikoillaan. Oli siis aika viimeinkin palata takaisin ihonhoitorutiiniin sekä laittaa kynnet kuntoon. Oli ihana kuoria naama kunnolla kun sitä ei ole tehnyt yli kahteen viikkoon. Kynsissä oli vieläkin ne punaiset lakat ja ne olivat jo ihan murentuneet. Huomenna tulee ensin huoltomies aamulla ja sitten vielä vieraita ja sitten illalla toisia vieraita niin piti tehdä rumille kynsille jotain.

Ensin poistin lakat ja sitten tarvitsikin kipeästi Oriflamen kynsienhoitolaitetta, koska kynnet olivat ihan liuskoittuneet. Punainen lakka värjäsi kynnet aluslakasta huolimatta. Keräsin erilleen ne lakat jotka eivät ole koskaan kynsille asti päässeet(ja niitä oli paljon) joten niiden joukosta valitsin Coral Prosilk Matt Effect sävyn 401. Pohjalle taas Kiss Color Magnet.

Coralin lakka oli taas yhtä ihana kuin edellinenkin. Levittyi älyttömän hyvin, kuivui salamana ja yksi kerros riitti. Mattaefekti on myös oikeasti matta. Halvasta 1,99€ hinnastaan huolimatta parempia kuin osa kalliista lakoista.

Halusin jotain erikoisuutta kynsiin ja eka kokeilin nimettömään Oriflamen Sun lakkaa. Sitä on monet haukkuneet huonoksi, mutta minulla ei ollut mitään ongelmaa. Yksinään en sitä käyttäisi, mutta toisen keltaisen lakan päälle toimii hyvin.

Siitä en kuitenkaan saanut aivan sitä haluamaani kontrastia mattakynsiin verrattuna, joten hain hyvin kellertävänä hehkuvan äärettömän ihanan Essien Shine Of The Timesin. Aurinko ei paistanut enää tähän aikaan illasta, joten se ei kovin hyvin kuvissa näy, mutta luonnossa se loistaa.


Kynsistä tuli sen verran sitruksen väriset, että hain sitruunafimot vielä siihen päälle. Päällyslakkaa en laittanut, koska mattakynsiin sopivaa päällyslakkaa minulla ei ole(no okei, on Essien Matte About You, mutta sitä en halua tuhlata kun tuo keltainen on jo valmiiksi matta).

Ihana Shine Of The Times


Keskari ehti ottaa osumaa jo nopeasta kuivumisesta 
huolimatta. Pitäisi vain malttaa antaa kuivua ennen
kuin tekee muuta.


Minä ihme kyllä tykkään näistä vaikka keltaisista en yleensä pidä. Kivan pirteät ja raikkaat ja sai kaksi kokeilematonta lakkaakin pois niiden laatikosta.

Kynsilakkahaaste jatkuu taas ensi viikolla mustavalkoisilla kynsillä kunhan saan ensin hommattua juomapillin. Osa varmaan jo arvaakin millä tekniikalla lakkaus tehdään kun siihen pilliä tarvitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti