1. elokuuta 2012

Ostoksia

Eilen vielä piti käydä viime hetken hankintoja tekemään muuttoa varten ja löytyikin iso kulmapöytä meikkipöydäksi. Siihen sopii hyvin ihana vanha piianpeili joka minulla on meikkipeilinä. Sitten löytyi kaikkea muutakin ja kaksi kosmetiikkaostosta myös.

Ensin hamstrasin Lumenen Beauty Base Eyeshadow Primeria yhden tuubin varastoon. Nyt kun on löytynyt täydellinen pohjustustuote luomille niin pelkään, että sen valmistus lopetetaan kuten usein käy juuri kun on käyttänyt tuotetta jota ilman ei enää pärjäisi. Paketissa lukee kyllä New and Improved joten edellisten oston jälkeen tuota on uusittu. Toivottavasti sitä ei ole laitettu pilalle(kuten valitettavan usein käy uudistusten jälkeen), koska edellisessä ei ollut sitten yhtään mitään vikaa. Täysin typeriä uudistuksia tuotteille jotka eivät sitä kaipaa.


Viime kerralla samasta kaupasta ostin sen punaisen Coral Prosilk lakan ja nyt siihen samaan 1.99€ hintaan otin keltaisen Matt Effect lakan sävyssä 401. Siellä oli sittenkin niitä mattalakkoja joita niin kovasti viimeksi yritin löytää. :) Tämä lakka voi hälventää keltaisten lakkojen välttelyänikin, koska tämä ei ole sellainen superkirkas räikeä keltainen joka näkyy kirkolta kotiin vaan tämä on tuollainen hillitty himmeä, ehkä vähän sinapinkeltainenkin. Mukava testata miten hyvä mattalakka tämä on, koska omistamani mattalakat ovat hyvin vaihtelevia. Golden Rosen punainen mattalakka on tosi hyvä, mutta musta taas ei ole mattaa nähnytkään.

Kynnet jo vähän kuluneet, mutta ehkä noilla perjantaihin asti pärjää kun pääsee 
asuntoon lakkojensa luokse viimein. Niitä on jo vähän ikävä kun kotiin jäi 
vain muutama vahingossa.

Blogi saattaa hieman hiljentyä hetkeksi, koska tosiaan muutan perjantaina ja se on arvoitus milloin saan siellä netin kuntoon. Mokkulan nyt otan aluksi jos se vaikka sattuisi toimimaan siellä. Tosin mun dataamisella se ylikuumenee aika nopeasti ja lopettaa toiminnan ;) Huomenna vielä varmaan laitan tuoksupostauksen niin ei ihan lopu lukeminen kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti