7. elokuuta 2012

Ostoksia

Nämä ostin oikeastaan jo pari päivää sitten asuntoon vielä viime hetken hankintoja tehdessä. Miksi aina pitää olla kynsilakkoja poistomyynnissä ;) Kuvat sain koneelle asti kuitenkin vasta tänään.

Ensimmäisenä ostin viimeinkin tämän Lumenen herkullisen värisen 2in1 Suihkugeelin ja Kuorinnan. Olen sitä katsellut poistomyynnissä jo vaikka kuinka kauan aina samassa kaupassa käydessäni. Hintaa on hilattu aina vähitellen alaspäin ja nyt hinta oli jo sen verran alhaalla, että halusin ostaa tuon. Ja vain puhtaasti ulkonäön takia. Tämän tuubi, kuten muutkin Berry Refresh sarjan tuotteet näyttävät kaikki ihan liian hyviltä. Tekisi mieli ostaa kaikkia niistä, mutta en oikeastaan tarvitse mitään sarjan tuotteita kun varastossa on vastaavia. Kuitenkin Lumenelta todella onnistunut sarja ainakin ulkonäön puolesta. Tosin ostin sen siksikin, että kokeilemani Oriflamen vastaavat yhdistelmät ovat olleet loistavia, joten haluan vertailla muillakin merkeillä. Ja muutenkin tällaiset 2 in 1 tuotteet ovat kiireisiin päiviin kivoja.

Sitten ne lakat


 Ai että mä tykkään noista Rimmelin keksimistä lakkojen nimistä. Osan lakoista voisi ostaa jo melkein niiden perusteella ;) China Glazen ja OPIn ohella Rimmel keksii mielestäni parhaimpia nimiä lakoille.

Kirkkaita lakkoja ei ole koskaan liikaa, siksi nappasin Rimmelin numeron 421 Clearly Clear, en tiedä onko tämä päällyslakka virallisesti, mutta aion käyttää sitä sellaisena ainakin tuomaan kiiltoa. Mikään lakka mulla ei päivää kauempaa lohkeilematta kestä oli sitten millaista päällyslakkaa tahansa joten sillä ei ole merkitystä tuoko lakka kestoa vai ei. Kiilto on tärkein.

Sinisiä lakkoja yleensä välttelen, mutta tämä oli kiinnostavan näköinen(ja kivan niminen...) joten ehkä tässä olisi syksyksi kiva tummempi lakka. Rimmel 400 Blue Vogue on kaunis yönsininen lakka tummalla sähkönsinisellä shimmerillä.

Violetteja lakkojakin vähän karsastan nykyään johtuen siitä kun käytin violettia päivittäin lukiossa. Tämä kuitenkin oli sen verran erikoisempi violetti, että se oli otettava. Mullahan ei violeteissa ole käytännössä kuin ihan cremejä melkein kaikki ja joitakin glittereitä. Tämä on siltä väliltä. Rimmel 610 Pompous on tuollainen keskitumma violetti ja seassa on hopeaa shimmeriä/mikroglitteriä

Rimmelien hinta poistomyynnissä oli värilakoille 3,57€ ja 3€ kirkkaalle. Nuo olivat ainoat mitä oli poistossa. Netissä näiden hinta näyttää olevan lähes 6 euroa, joten ihan mukava alennus jo. Alelaariin jäi vain lukuisia Lumenen minilakkoja, pääasiassa jotain punaisia. Lumene tekee ehkä vähän tylsiä lakkasävyjä niin ne eivät suuremmin kiinnosta, mutta otin mukaani kuitenkin syksyä ajatellen ruskean lakan kun hinta oli vain euron.

17 Promises - Lupaus Yössä on kohtalaisen tumma, hieman lämmin, ruskea creme. Näyttää tietyssä valossa tosi tummalta violetiltakin. Tämä on taas vähän tällainen ihmelakka väriltään kuten jo aikaisemmat omistamani Rimmelin Red Award sekä Lorkun 502. Niistäkään ei ota selvää mitä väriä ne on ja Lumenestakaan ei nyt tiedä onko se ruskea vai violetti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti