17. elokuuta 2012

X

Hieman on edellisestä postauksesta vierähtänyt aika ja pahoittelen taukoa. Uudessa asunnossa ei vielä ole kunnon nettiä ja käytin vain mokkulaa jossa on tiedonsiirtorajoite. Raja paukkui aika nopeasti ja tänään vasta sain normaalinopeuden takaisin.

Jokin aika sitten kehuin Gliss Daily Oil Elixirin maasta taivaisiin kaiken paitsi tuoksun osalta. Sillä sain hiukseni kuntoon niin, että kampaajakin sen huomasi. Valittelin myös vähän sitä kuinka kallista tuo Gliss on, 75ml kun maksaa sen 7-8 euroa.

No, löysin kuitenkin vielä kalliimman tuotteen latvojen hoitoon ja vielä ostinkin sen. 30ml maksaa 13.90€. Tosin tämä onkin seerumi eikä öljy. Sitä ennen olin ostanut jo yöhoitoaineen, joka on vähän halvempaa. 100ml maksaa 8,90€.


Molemmat ovat Oriflamen Hair X sarjaa, jonka tuotteista olen tykännyt. Olen kokeillut shampoita ja kuivashampoota. Tämän kaksikon pullot ovat ihanan pirteän kauniita. Toinen pääosin keltainen, toinen kirkas lasipullo keltaisella höystettynä. Söpö kirkas pikkupullo on niin kaunis, että sen pitää näkyvillä mielellään. Harmi kun korkkia ei saa pois, tämän olisi voinut putsata ja täyttää jollain muulla aineella kun loppuu. Molemmissa on ihanan makea karkkimainen ja hedelmäinen tuoksu. En oikein tiedä miltä se tuoksuu, siinä on vähän kuivatun banaanin hedelmäisyyttä ja makeutta, samoin kinuskia. Kuitenkin äärettömän kiva tuoksu. Todella paljon parempi kuin tuo Glissin mummomainen tuoksu.

Hair X Repair Therapy Overnight Treatment on tarkoitettu kuiville vahingoittuneille hiuksille. Se kosteuttaa ja pehmittää hiuksia yön aikana. Suihketta lisätään latvoihin illalla ennen nukkumaanmenoa ja aamulla pestään tai harjataan pois. Sisältää kosteuttavaa jojobaa, antioksidanttista E-vitamiinia ja kosteutta ylläpitävää pantenolia. Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät, sekä ravitsee vahingoittuneita hiuksia yön aikana. Ensimmäinen aamu tämän käytön jälkeen oli kyllä vähän järkytys. Latvat olivat aivan lähmäiset, vähän kuin olisi laittanut liikaa hiuslakkaa. Olin lähdössä töihin ja kauhistuin, että ne pysyy tuollaisena. Helpotus oli suuri kun aine lähti harjaamalla pois ja alta paljastui kiiltävät, sileät ja pehmeät hyväntuoksuiset latvat. Monet ovat valittaneet pakkauskokoa liian pieneksi, mutta minusta tämä on ihan sopiva. En muutenkaan pidä pakkauksista joita saa käyttää ikuisuuksia.


Hair X Repair Therapy Split-End Serum on myös tarkoitettu kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Se on hyvin paljon Daily Oil Elixirin kaltainen, toki tuoksu on parempi ja tätä riittää pienempi määrä. Mikä on ihan hyväkin pienen pullon takia. Ainoa huono puoli on tämän koostumus, se on paljon juoksevampaa kuin Gliss ja meinaa siksi valua lattialle saman tien kun sitä laittaa käsiin. Hetki laiton jälkeen latvat ovat sileät ja unelmanpehmeät.

Ehdottomasti ostan kyllä molempia uudestaan ja Glissiä käytän vain tuon yhden pullon. Se haju ei ole kiva joten valitsen Hair X:n vaikka se kalliimpaa onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti