2. elokuuta 2012

Tuoksuja 7

Tuoksusarja jatkuu Christina Aquileran täysin omiman osan jälkeen taas sekalaisella seurakunnalla.


 Playboy Play It Lovely, Spicy Women & Play It Sexy älkää kyselkö missä järjestyksessä ne on kuvassa, en tiedä sitä. Typerää tehdä samanlaiset pullot ja lähes täysin samanväriset tuoksut niin ettei niitä erota toisistaan ja pulloissakaan ei lue mitään. Tätä sarjaa on vielä punakorkkinen Play It Rock, joka on ainoa jonka voi erottaa näistä, mutta tietenkään sitä ei ole ainakaan minun silmiini missään osunut. Olettaisin, että kuvassa vasemmalta lähtien on Spicy, Lovely ja Sexy, mutten todellakaan ole varma. Tuoksun perusteella ne kuitenkin erottaa toisistaan helposti kun tietää mitä etsii. Kaikki kolme edustavat naisen viettelyn eri vaiheita ja ne lanseerattiin vuonna 2010.


Play It Lovely on ensimmäinen vaihe ja se houkuttelee miestä. Se on hyvin kevyt ja raikas sitruksinen ja hedelmäinen flirttituoksu "viattomalle" naiselle. Lovelyssä tuoksuu mustaherukka, persikka, Sharry Baby orkidea, Belle De Nuit, Tuberoosa, meripihka, patsuli ja tonkapapu. Tuoksu muistuttaa hyvin paljon Estée Lauderin Pleasures Gwyneth Paltrow tuoksua, sekä myös Victor&Rolfin Flowerbombia ja Cacharelin Amor Amoria. Näistä tuoksuista mielestäni toiseksi paras, ja ostinkin tämän toisena.


Play It Sexy on seuraava askel ja se vangitsee miehen. Sen kuvaillaan olevan tumma, myrkyttävä ja viettelevä tuoksu sensuaaleilla ja hienostuneilla aromeilla. Ideaalinen "kuumiin" öihin. Lovely oli päivätuoksu, tämä on iltatuoksu, joten se on todella paljon voimakkaampi kuin kevyt Lovely. En nyt aivan kutsuisi sitä tummaksi, koska se on niin kukkainen. Valitettavasti tämä on myös niitä päänsärkytuoksuja, joista minulle tulee muutamassa hetkessä päänsärky. En tiedä mikä tuoksu sen oikein aiheuttaa. Arvatenkin pidän tästä vähiten näistä ja en muuten varmaan olisi ostanutkaan sitä, mutta kun kyseisessä liikkeessä oli Playboy pojat promoamassa tätä ja tämä oli siinä vaiheessa ainoa jota en omistanut ;) Spice ja Lovely minulla oli jo.
   Sexyssä tuoksuu greippi, mandariini, punapippuri, jasmiinitee, tuoksuvat kukat, lakritsi, vanilja, patsuli, santelipuu ja tonkapapu. Täytyy kyllä tunnustaa etten haista näistä kyllä kuin ihan muutaman vain. Kukkien tuoksu on niin päällekäyvä, etten erota edes ehkä maailman helpointa tuoksua tunnistaa eli vaniljaa. Enkä kyllä mitään hedelmäistäkään tässä erota, vain todella pistävä kukkaistuoksu. Ei ollenkaan edellisen kaltainen huomaamaton ja helppo tuoksu joka paikkaan. Tätä kun laittaa leijuu ympärillä tunkkaisen kukkainen makea pilvi, joka varmasti häiritsee monia kanssaihmisiä hyökkäävyydellään. En ole tuoksuille yliherkkä ja minunkin nenääni jo sattuu, joten ei alkuunkaan hyvä.


Play It Spicy on sitten viimeinen vaihe ja se sitoo miehen. Tämä on näistä suosikkini, vaikka kuvittelin etteivät mausteiset tuoksut ole lemppariasteikolla kovin korkealla. Spicy on myös helpoin käyttää, Lovely on liian kevyt iltaan ja Sexy taas ihan liian vahva päivään(tai ylipäätään mihinkään ;) ). Tämä sopii sekä päivään, että iltaan samalla ollen myös näistä erikoisin tuoksu. Itämainen, kukkainen ja todella lämmin. Spicyssä tuoksuu granaattiomena, Bellini-coctail, punaiset marjat, tiikerililja, kärsimyskukka, heliotrooppi, meripihka, santelipuu ja vanilja. Lista oli vähän yllätys minulle, koska kuvittelin Spicy nimisessä olevan enemmän mausteiden tuoksuja. Vaikkakin tämä kyllä tuoksuu aika mausteiselta ilman niitäkin. Samalla kuitenkin hedelmäiseltä ja kukkaiselta. Vaikka noiden kaikkien yhdistelmä voisi olla katastrofi, tässä tuoksut yhdistyvät ihanaksi kokonaisuudeksi. Hyvin lähellä Lovelyn tuoksua muistuttaen taas tuota Cacharelin Amor Amoria, sekä Burberryn Britiä.


Tällä erää viimeisenä (ettei tule kauheaa kilometripostausta) Police Passion Woman, jota minulla on kaksin kappalein. Tykkään kovasti Policen tuoksuista, mutta niitä ei ole tullut osteltua kuin tämä yksi. Erään tietyn tuoksun haluaisin todella kovasti, mutta en haluaisi sitä suomen hinnoilla ostaa ja Tallinnan laivoilla sitä ei ollut. Tämä haaveilemani tuoksu on Police Pure New York Woman

Hankin ensimmäisenä tuon takana näkyneen lahjapakkauksen, koska se oli poistomyynnissä 7 eurolla koko paketti. Siihen kuuluu myös kosteusvoide samantuoksuisena. Tätä pakettia en kuitenkaan avannut vielä ja melko pian tämän oston jälkeen äitini toi minulle tuliaisena Policen tuoksun ja tietenkin se oli tätä samaa. Täytyy varmaan tuo avaamaton antaa lahjaksi jollekin.

Itse tuoksu on itämainen kukkaistuoksu ja se lanseerattiin vuonna 2010. Passionissa tuoksuu bergamotti, appelsiini, cassis, Granny Smith -omena, lootus, orapihlaja, freesia, auringonkukka, myski, santelipuu, setripuu, tonkapapu, vanilja ja kinuski. Tuoksu on makea, mutta ei liian makea, hedelmäinen ja kukkainen. Samalla kuitenkin puinen. Raikas päivätuoksu etenkin kuumiin kesäpäiviin kun raskaammat tuoksut tuntuvat hankalilta sietää. Monet ovat sanoneet sen muistuttavan Britney Spearsin Fantasya, mutta en ole sitä haistanut koskaan, joten siihen en osaa sanoa yhtään mitään. Minä kuitenkin tykkään tästä kesäkäytössä kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti