8. elokuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: Mustavalkoiset kynnetTämä haaste oli hieman haastava, koska näillä kynsillä menisin kouluunkin ekana päivänä. Piti saada siis ihan asialliset kynnet. Väritkin olivat haastavat, koska

a. En erityisemmin pidä mustavalkoisista kynsistä, koska musta menee liian gootiksi ja valkoinen taas hohtaa ihan kauheasti.

b. Haluamaani koristeluun pohja on useimmiten valkoinen ja en omista yhtäkään toimivaa valkoista lakkaa. Kaikki on yhtä liisteriä pian avaamisen jälkeen.

Leimaamaan en halunnut alkaa, koska laatat ovat vielä jossain laatikossa x. Samoin kaikki tarrat ja muut koristeet. Joten päätin kokeilla elämäni ensimmäistä kertaa Splatter-kynsiä eli sellaisia joihin pohjavärin päälle puhalletaan pillillä, kynän hylsyllä tai muulla sopivalla välineellä lakkaroiskeita.

Nämä kynnet olivat hieman riski, koska mitä olen muiden kokemuksia lukenut niin se ei yleensä ekalla kerralla onnistu alkuunkaan hyvin. Halusin kuitenkin kokeilla.

Pohjan halusin mustaksi, koska mulla ei ole valkoista jolla saisi kunnollisen pohjan. Kaikki on läpikuultavia ranskiksiin tarkoitettuja valkoisia ja kunnolla väriä sisältävät on liisteriä. Niillä ei tasaista pintaa kynteen saa ikipäivänä. Yhden kynnen kuitenkin halusin valkoiseksi.Pohjalle laitoin ensin Kissin Color Magnetin, tosin se alkaa olemaan varmaan roskiskamaa, koska kahdella viimeisimmällä lakkauskerralla kynnet ovat värjäytyneet siitä huolimatta.

Kaikkiin kynsiin paitsi nimettömään otin Wild 'n Crazyn W2 Bellie Upin. Aivan loistava lakka, yksi kerros riittää ja levittyy tosi helposti. Kuivuukin nopeasti

Valkoisen kynnen tein läpikuultavalla lakalla, koska tosiaan kunnon valkoiseni ovat liisteriä kaikki. Otin tosin duochrome valkoisen, Yves Rocherin 01 Fleur De Lunen, joka taittaa vaaleanpunaiseen. Laitoin sitä paksun kerroksen, joten se peitti kynnen tarpeeksi hyvin. Eikä myöskään ole hohtava, koska kilometrin päähän loistavista valkoisista kynsistä en tykkää.

Mustiin tein roiskeet aika isolla pillillä, ensimmäisen roiskeen joka kynteen tein taas läpikuultavalla valkoisella.  Rimmelin 436 White Bright on ranskiksiin tarkoitettu lakka.

Jotta roiskeisiin tulisi vähän eri sävyeroja, otin toiseksi roiskeeksi sitten liisterivalkoisen. Mietin kyllä myös harmaita roiskeita, koska onhan mustavalkokuvissakin harmaan sävyjä, mutta ajattelin sitten tehdä otsikon kirjaimellisesti. Ei meinannut tulla mitään roiskimisesta tällä, koska se oli niin jäykkää, mutta kyllä se lopulta onnistui. Maybellinen Colorama 51 French White liisteröityi melko pian avaamisen jälkeen ja sillä ei oikeastaan tee muuta kuin satunaisia koristeluita hätätapauksessa.

Päälle vielä halusin testata Essien Matte About You:ta ja samalla se hieman myös levitti kynnen roiskeita jolloin ne sulautuivat paremmin kynsiin.

Ihan kivat tuli vaikka epäilin sitä kovasti. Eka tein kokeeksi yhden kynnen ja meinasin jo jättää kesken ja ottaa pois. Mutta tein loppuun.

Seuraavaksi sitten onkin metallikynsihaaste ja se on lemppareitani. Siinä tulossa myös tutorial.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti