25. elokuuta 2012

Huulikatastrofi +wannabe kynsilakkahaaste

Miten voikin kaikki mennä niin pieleen...

Eilen illalla ylähuulen vasenta puolta alkoi kutittamaan ja kihelmöimään kauheasti ja siihen nousi hetkessä rykelmä pieniä valkoisia näppylöitä jotka näki vain jos huulta pingotti. Pidin sormia ristissä yön ajan, että ne häviäisivät, mutta ei, aamulla ne olivat vain isompia ja näkyvät selkeästi.

Netistä yritin etsiä mitä ne ovat, huuliherpes se tuskin on vaikka minulla on joskus ollut se. Vaihtoehdoiksi jäivät miliumit tai sitten oli jokin toinenkin vaihtoehto jolla oli tieteellinen nimi. Jonka tietenkin unohdin jo ;) Mutta se oli joku hormonitoiminnasta johtuva.

Ärsyttää kauheasti kun juuri aloittanut uuden koulun ja siellä tietenkin on alussa hieman ulkonäköpaineita ja sitten pitää mennä sinne tällaisena turbohuulena. Tämän päivän olen yrittänyt löytää keinoa jolla saisin nuo peitettyä mutta mikään ei auta. Täytyy vain todella toivoa, että ne häviävät maanantaihin mennessä.

Netin hoito-ohjeisiin ei niin ole luottamista ja hurjimpina oli esimerkiksi näppylöiden kuivattaminen kynsilakanpoistoaineella :D Tyydyin toistaiseksi vain puhkaisemaan näppylät desinfioidulla neulalla ja sillä ne hävisivätkin hetkeksi, mutta tulivat uudelleen.

Antaisin mitä vain jos saisin huulet entiselleen salamannopeasti


Illalla vielä ajattelin tehdä kynsilakkahaasteen pois alta eli nämä pitkään vuorossa olleet Sateenkaarikynnet. Koulussani pitää olla aika neutraalisti pukeutunut ja meikattu kuten kunnon asiakaspalvelija/myyjä on, joten näillä ei ollut alun perinkään tarkoitus mennä kouluun. Sen takia myös ajattelin lakata vain yhden kynnen, koska koko käteen olisi mennyt liikaa aikaa ja liikaa lakkaa hukkaan kun poistaisin nämä saman tien. Ajattelin että yhden kynnen nyt lakkaa helposti ja nopeasti.

Pohjalle laitoin Kissin Color Magnettia ja siihen päälle Suhadan valkoisen, jotta värit olisivat kirkkaat. Voi mistä löytäisikään kunnollisen valkoisen lakan. Kuvassa se ei näy, mutta Suhadakin raidoittui aivan järjettömästi.


Siihen päälle sitten aloin kasaamaan Rainbow Leopard -lakkausta. Valitsin lakoiksi seuraavat.

Vasemmalta 
Suhada 01 White(pohja)
Kiss Color Magnet(pohja)
Flormar 354
Rimmel 296 Sweet Heart
Oriflame Sun
Oriflame Coral
Essie 785 Navigate Her
Nail Star vaaleansininen

Ensin pistin värilakkoja kaikkia kynnelle


Mutta tuo sininen näytti niin tuohon kuulumattomalta että otin sen pois


Sitten näytti jo ihan siedettävältä ja odottelin, että lakkaus kuivuu ja jonkin ajan kuluttua se olikin jo niin kuiva että siihen pystyi koskemaan sormella. Kaikki hyvin tähän asti. Sitten Konad m57 laatasta mun lempparini eli leopardikuvio. Leimauksessa Rimmelin Black Out ja kaikki sujuu hyvin kunnes laitan stamperin kynnelle ja koko värilakkakerros liukuu pois kynneltä toiselta puolen. Sitä saa nopeasti liikuttamalla takaisin pelastettua hieman, mutta silti kaikki on pilalla. Päälle ajattelin laittavani tuota Flormaria, mutta ei sitä nyt tuohon enää kannata laittaa. :(


Nyt kyllä jää tuo sateenkaarikynsihaaste sikseen ja siirryn seuraavaan joka onkin liukuvärjäys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti