19. elokuuta 2012

Riskin arvoinen

Siitä on jo parisen kuukautta kun tilasin Cesarsilta Color Clubin Worth The Risquen. Halusin kerrankin kunnollisen hololakan, koska minulla on vain entuudestaan iänikuisen vanha lorkun vihertävä hololakka(joka kyllä enemmän on duochrome kuin holo) sekä Golden Rosen tumma hololakka, joka on aika onneton tapaus. Samoin ne Flormarin uudet hololakat eivät ole kiinnostaneet yhtään, koska niissäkin holoefekti on aivan liian heikko. Worth The Risquestakin on sanottu monesti, että se on melko tavallinen ja ettei sen holo ole kovin voimakas. Päätin kuitenkin ottaa riskin. Kävin pitkään itseni kanssa vääntöä siitä tilaanko tämän vai violetin Fashion Addictin, mutta hopeisiin holoihin ihastuneena halusin hopean.

Olen aina haaveillut saavani mielettömän upean GOSH 549 hololakan, mutta koska sitä ei enää tehdä ja hinta on pilvissä niin on tyydyttävä vähempään. 549 olisi upea linear hololakka kun taas kaikki omistamani holot Color Club mukaan lukien ovat scattered holoja. Jos joku tietää kohtuullisen hintaisen linear hololakan niin kertokaa ihmeessä :) Vaikka tämän kuun aikanahan Color Club julkaisee uusia linear hololakkoja, joita odotan kyllä innolla! Swatchit näyttää älyttömän kivoilta(kun vaan olisi varaa ostaa ne ja sen jo tietää, että ei pysty tyytymään yhteen).

Worth The Risque on kuitenkin tuon Goshin korvaajaksi ihan siedettävä vaihtoehto ja sitä ostaessa ottamani riskin arvoinen. Se peitti ihan hyvin kahdella kerroksella kun laittoi vähän paksumman toisen kerroksen. Kolmatta kerrosta en alkanut laittamaan kun en jaksa odottaa kuivumista, ehti jo nämä kaksikin kerrosta ottaa osumaa useampaan kynteen. Vaikka lakka kuivui kyllä kohtalaisen nopeasti.Salamalla


Sisätiloissa holoefekti ei kovin näkyvä ole, kynnet näyttävät lähinnä vain hopeisilta kaukaa, mutta lähempää näkyy jo vähän sävyä. Auringossa on sitten ihan eri juttu ja scattered holoksi efekti on tosi hyvä. Kuvissa se ei nyt hirveästi näy, mutta edes jotenkin. Yleensä en koristele hololakkoja, mutta nyt laitoin pariin kynteen mustat tarrat, että saa niitäkin käytettyä pois kun niitä on se 2500 tarraa.
Meinasin tästä tehdä kynsilakkahaasteen seuraavan haasteen eli sateenkaarikynnet, mutta minulla kyllä on toisetkin sateenkaarikynnet suunniteltuna kun vain jaksaisi alkaa niitä väkertämään. Siksi hylkäsin nämä siitä haasteesta. Sateenkaarikynnet tulee sitten joskus myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Tää on yksi mun suosikkilakoista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on munkin lemppareita Color Clubilta Sugarplum Fairyn ohella :)

      Poista