31. heinäkuuta 2012

Pohjat

Hyvin harvoin saan mitään, sanoisiko nyt vaikka puristettuja meikkejä, kulutettua loppuun. Eli siis puutereita, poskipunia, luomivärejä ja muita samantyyppisiä. Elämäni aikana ainoat loppuneet on olleet kaksi puuteria. Nuorempana Anytimen puuteri ja jokin aika sitten Lumenen Natural Code puuteri.

Siksi yllätys olikin eilen aamulla todella suuri kun yhdestä, ei kauankaan sitten hankitusta, puuterista alkoi pannu näkymään. Blogista luntaten se saapui minulle 31.5. Pannu alkoi siis näkymään ennätysnopeasti, koska tuota Natural Codeakin käytin varmaan useamman vuoden, välillä tosin irtopuuteria tai muita puristepuutereita käyttäen. Aina kuitenkin palasin takaisin tuohon ja pidin sitä lempparinani.

Syy tähän tämänpäiväisen pohjan saavuttaneen nopeaan kulumiseen on se, että se vain on niin älyttömän loistava puuteri. Ehdoton suosikkini kaikista kokeilemistani. Olen niin tykästynyt siihen, etten ole tässä välillä halunnut käyttää muita puutereita vaan tämä on ollut kasvoillani joka arkipäivä töissä, sekä viikonloppuisinkin silloin kun olen käynyt jossain. Kotona ollessahan en meikkaa ellei tule vieraita.


Giordani Gold Supreme Pressed Powder Translucent on Oriflamen tuote. Se kuuluu Giordani sarjaan, jossa on ehkä jo hieman varttuneemmille naisille suunnattuja tuotteita Giordani Gold tai uusimpana Giordani White Gold ja Giordani Gold Shine tuoteperheissä. Jokaiseen sarjaan kuuluu tuoksu sekä muita tuotteita aina kiinteyttävästä meikkivoiteesta kulmakarvageeliin, mutta tuoksuista se kaikki on lähtenyt. Muu on vain ekstraa. Nimen alla on myös Giordani Man tuotteet miehille.

Hienojakoisen, läpikuultavan puuterin silkkijauhe tekee ihosta kauniin pehmeän. Antioksidantit ja suojakerroin 10 suojaavat ihoa. Puuterissa on kaksi "värillistä" sävyä, Natural ja Medium, jotka saattavat vaaleille skandinaaveille olla vähän turhan tummia ainakin talvella. Sitten on tämä läpikuultava käytännössä väritön sävy, Translucent, jonka minä hankin. Se on täydellinen sävyltään kesälläkin vaalealle iholleni. Lisäksi se on läpikuultavuutensa ansiosta todella kevyt eikä sillä tule sellaista tukkoon puuteroidun näköistä ihoa millään. Oikeastaan sitä laitettuaan ei puuteria edes näe iholla, joten on melkein mahdoton sanoa onko iholla puuteria vai ei. Aamulla superväsyneenä joskus on itsekin jo miettinyt, että laittoiko puuteria vai ei kun sitä ei tosiaan näe ollenkaan. Hienojakoisuus ei onneksi tarkoita tässä tapauksessa sitä, että se pölyäisi ympäriinsä joka puolelle sitä laitettaessa. Hienojakoisuus tulee esille vasta iholla ja levittäminen on helppoa. Siitä selviytyy ilman puuterikerrosta vaatteilla.


Peittävyys ei tietenkään ole kovin hyvä läpikuultava kun on, mutta haenkin puuterilta vain kiillon poistoa. Meikkivoide ja peitevoide saa hoitaa peittämisen. Tämä pitää kasvot sopivan mattana hyvän aikaa. Suojakerroin on myös aivan loistava juttu etenkin näin kesällä.

Natural Codeen verrattuna iso plussa on myös se, että pakkaus sisältää peilinkin. Yleensä kuljetan mukana aina taskupeiliä meikkipussissa, mutta jos en kuljettaisi niin GG:n peili olisi hyvä. Ja joskus kyllä peili unohtuukin pussista pois. Saahan Natural Codeen peilinkin irtomyynnistä, mutta silloin kun minä omani ostin niin ei sen kaupan valikoimissa ollut peiliä. GG rasia sisältää myös laadukkaan puuterivipan, mutta se on jäänyt lähes käyttämättä kun tykkään enemmän siveltimestä ja on se hygieenisempääkin pitemmän päälle.


Hinta tällä toki on hieman korkea näin muutaman euron markettipuutereihin tottuneelle tytölle. 7 gramman rasia maksaa 28 euroa. Omani sain onneksi halvemmalla, koska tämä oli postikulutuotteena kerran. Eli edustajat saavat sen halvemmalla jos tilaavat sen sekä myös tilauksestaan postikulut pois. Hinta postikulutuotteena oli 9,90€ ja postikulut on sen noin 5 euroa, joten siinä tuli mukavasti säästöä.

Huonoa jos nyt pitää keksiä niin tuo riittoisuus on vähän huono kun kerran noin nopeasti alkoi pannu näkymään, mutta toisaalta eivätpähän pääse bakteerit riehumaan rasiassa kun tuote kuluu nopeasti. Toki vaikka pohja näkyy jo niin tuosta riittää iloa vielä pitkäksi aikaa.

Tästä tuli lempparipuuterini Natural Coden tilalle, mutta tuskin tilaan hetkeen uudestaan, koska näin opiskelijana en ihan puuterista voi tuota täyttä hintaa maksaa. Pitänee odotella uusia tarjouksia jos vaikka olisi joskus halvemmalla. Sitten tilaan ehdottomasti, ehkä useammankin. Täytyy myös pitää silmät auki jos löytäisi joltain markettimerkiltä halvemman värittömän läpikuultavan puuterin kuten tämäkin on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti