23. heinäkuuta 2012

Loppuneet Marathon osa 1

Kesä lähestyy loppuaan ja purkkeja onneksi on tyhjentynyt taas muuttoa ajatellen. Nämä mun postaukset tulee aika viiveellä, nämäkin loppui jo monta viikkoa sitten. Siksi haluankin nyt nollata tilanteen kun yksikään tuote ei ehdi loppumaan ennen muuttoa enää, joten laitan kolmena perättäisenä päivänä kolme postausta loppuneista. Kaksi oli jo valmiina odottamassa luonnoksissa ja kolmannen tein viimeisistä loppuneista.

Kosmetiikankin pakkasin jo laatikoihin kokonaan lukuunottamatta kynsilakkoja sekä päivittäin käyttämääni kosmetiikkaa. Joten voi olla vähän hiljaisempaa blogissa nyt jonkin aikaa ennen kuin saan tavarat roudattua uuteen kotiin ja siellä järjesteltyä.


Ensimmäisenä on lopultakin tyhjentynyt L'Oreal Stretchmark Corrector jonka käytin loppuun. Siitä oli aikaisemmin juttua täällä ja mielipide on edelleenkin sama. Tuubista riitti hyvin tuon 3kk kuurin jälkeen noin kuukaudeksi.


Toisena lempituoksumerkkini Escadan Into The Blue Precious Body Moisturizer. Tämä oli kyllä typerä ostos, tai minä olin typerä. Tätä ja itse tuoksua oli poistomyynnissä ja tuoksu maksoi noin 16 euroa, kosteusvoide oli alle 10 euroa, mutten muista tarkemmin paljonko. Tykkäsin Into The Bluesta ja innoissani otin yhden paketin testauksen jälkeen. Tuotelaput olivat sitten ilmeisesti väärinpäin ja kotona huomasin ottaneeni kosteusvoidetta. Mieleeni ei tullut tarkistaa kaupassa onko tuote oikeaa, molempien pakkaukset olivat samankokoiset, koska pullotkin olivat aika identtiset. Kosteusvoiteesta en tykännyt, koska kuten niin monessa muussakin, hajuveden ihana tuoksu on paljon pistävämpi kosteusvoiteessa.
   Niin jäi ihana raikas, vesimäinen sinistä lootusta, carambolaa, pionia ja puuta sisältävä Richard Ibanezin kehittämä tuoksu saamatta ja sain vain typerää kosteusvoidetta. Ikinä ei ole kosmetiikkaostos harmittanut näin. Jos nyt rehellisiä ollaan niin kosteusvoide loppui jo ajat sitten, mutta en saanut kuvaa purkista kun säilytin siinä toista huonossa purkissa ollutta ruskeaa kosteusvoidetta. Ja arvatenkin se värjäsi purkin sitten ruskeaksi. Jos yhden tuotteen kohdalla menee yksi asia pieleen niin sitten menee kyllä kaikki. Pullo oli kirkkaana kaunis, mutta nyt se ei ole säilyttämisen arvoinen.


So...? Exciting vartalosuihke loppui myös. Viime postauksessa oli toinen loppunut So...? suihke ja tämä on nyt onneksi viimeinen. En oikein tykkää käyttää näitä. Tämä oli paremman tuoksuinen kuin edellinen ja onneksi pienempi pullo. Se tuoksuu pirteästi päärynältä, punaiselta omenalta, ruusunlehdiltä, liljalta, meripihkalta ja vaniljalta.

Käsidesejä kuluu töissä myös paljon. Toki työnantaja tarjoaa käsidesit, mutta haluan käyttää omia, koska se työpaikan geeli tuoksuu niin pahalta ja kuivattaa.


Ensin loppui söpö pikkupullo Oriflame Antibacterial Hand Geliä. Tämän tilasin aika puhtaasti pullon takia kun se on juuri sopivan kokoinen laukkuun. Kuvassa tässä on tosin jo uutta geeliä, koska täytin sen toisella geelillä joka oli isommassa huonossa tuubissa. Oriflamen geeli on kyllä aivan loistavaa. Se kosteuttaa niin hyvin, että kosteusvoiteen sai jättää pois kokonaan töiden aikana. Tuoksu on myös miellyttävä, ei ihan lemppari, mutta sellainen vähän kukkainen joka ei häiritse. Tätä voisi tilata uudelleenkin kunhan entiset geelini loppuvat.


Tätä minulla on 2 tuubia sekä yksi pumppupullo, joista nyt toinen tuubi loppui. Tällä myös täytin uudelleen tuon edellisen pikkupullon. Avalonin käsidesi ei ole aivan niin kosteuttava kuin Oriflamen, eikä myöskään hajustamattomana tuoksu yhtä hyvältä, mutta menettelee paremmin kuin se työpaikan geeli. Tämänkin kyllä sanotaan olevan hoitava ja sen tekevät geelin sisältämät öljyt, mutta en ole mitään suurta vaikutusta huomannut. Parempi kuitenkin vain tottua käyttämään tätä kun sitä on niin paljon.

Kuvassa pari muutakin shampoota kun en jaksanut 
ottaa uutta kuvaa täyttämään konetta.

TREsemmé Instant Refresh kuivashampoo loppui. Se oli kuivashampoisiin tutustumiseni alkuaikoina lempparini. Toimi hyvin, tuoksui kivalta. Nyt kun olen tutustunut yli kymmeneen muuhun kuivashampooseen, ei tämä ole enää niin loistavaa. Se tekee puhtaaksi kyllä, mutta ei niin puhtaaksi kuin moni muu. Se kohottaa hiuksia myös vähemmän kuin moni muu, sekä tuo sitruksinen tuoksukin alkoi tökkimään loppupuolella. Kun on paljon paremman tuoksuisiakin. Ihan kelpo tavaraa, mutta en taida ostaa toista pulloa.


Hiustuotteista loppui myös Naturaphy Shampoo with nettle leaf extract. Olen jo kauan luottanut erilaisten nokkosshampoiden kykyyn pestä hiukseni erityisen puhtaiksi ja tämäkin on normaalille tai rasvaiselle hiukselle tarkoitettu shampoo. Näitä ostettiin varmaan kolme tai neljä pulloa perheeseemme, koska litran pullo maksoi vain muutaman euron. Minulla on niistä kaksi ja nyt toinen loppui. Olin vähän pettynyt kyllä tähän. Tuoksu on ihan ok, pesee sellaiseksi seminarskuvaksi. Hius on joistain kohdin narskuva, mutta muuten ei. Pesuteho ei ole ihan paras, kuivashampoota joutuu laittamaan melkein joka aamu ja hiukset jäävät vähän raskaiksi. Se oli kyllä vähän yllättävää, koska tässä ei ole silikonia. Mutta kyllä tällä nyt kuitenkin pestyä saa hiukset, ei kuitenkaan mene lempishampooni, Oriflamen nokkosshampoon edelle. Se pesee hiukset täydellisesti ja jättää ne ilmavaksi.


Suihkupuolelta loppui vielä Palmolive Naturals Nourishing Delight Shower Milk hunajan ja maidon tuoksuisena. Alkaa jo huvittamaan nuo kaikki nimet suihkugeelille. Milloin on geeliä, milloin saippuaa ja nyt vielä suihkumaitoakin. Keksisivät yhden yhteisen nimityksen kaikille kun erot ovat niin pieniä. Tämä sisältää kosteusvoidetta ja täysin luonnollista hunajan ja aloe veran uutetta jotka ravitsevat ihoa. Jossain olen maininnut, että en pidä Oriflamen Milk & Honey sarjan tuotteista, tämä on lähes samantuiksuinen. Aavistuksen voimakkaampi ja makeampi vain. En tykkää edelleenkään, vaikka hunaja tuoksuu epäaidommalta. Minähän en hunajasta tykkää. Äitini toi tämän minulle jostain joskus niin piti käyttää pois. Pesi kuitenkin ihan hyvin ja vaahtosi sopivasti. Jätti ihon kosteutetuksi ja pehmeäksi. Tätä tuoksua en ostaisi uudelleen, mutta ehkä jotain toista Palmoliven kosteuttavaa suihkusaippuaa voisin harkita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti