25. heinäkuuta 2012

Loppuneita Marathton osa 3

Viimeisenä tällä kertaa loppumaan pääsivät nämä


Toinen pullo jo ykkösosassa loppunutta Naturaphyn shampoota. Näiden tuotteiden loppumisen välillä oli varmaan noin kuukausi ainakin. Alun perin mulla oli tätä shampoota 3 pulloa ja ne meni aina vähän sekaisin välillä, joten kaikki olivat vajaita. Yhden käytin tyhjäksi ja toiset kaksi yhdistin, jolloin sain vielä toisen pullon tyhjäksi. Näin hirveän kokoinen pullo helpottaa muuttoa kovasti kun niitä ei ole kuin yksi viemässä tilaa.


Jokin aika sitten loppui Syoss hoitoaine ja nyt loppui toinen pullo kun nämä eivät ole suuresta koosta huolimatta riittoisia. Edellinen oli Shine Boost ja nyt loppunut on sitten Repair Therapy. Tuoksu ja kaikki muut ominaisuudetkin on ihan samoja kuin aikaisemmassa enkä huomannut mitään vaikutusta hiusteni kuntoon.


Artistry Moisture Rich Vitalising Cleanser tuli tiensä päähän. Siitä on odottamassa luonnoksissa oma postauksensa kunhan jossain välissä vain saan aikaiseksi julkaista sen.


Sim Nature for Future Hydrating Color & Shine hiuksiin jätettävä hoitosuihke loppui myös. Sen voitin joitakin vuosia sitten arvonnasta yhdessä toisen hiuksiin jätettävän hoitoaineen ja shampoon kanssa.  Lupaa antaa hiuksille upean kiillon, pidon ja kosteutuksen. Tässä on myös lämpösuoja ja UV filtteri, joten se sopii erityisen hyvin värjätyille hiuksille. Hyvin riittoisaa tavaraa, tuoksui ihan kivalta ja teki latvoistani pehmeät kun ne ovat hieman kuivat. Hiuksiani en pahemmin muotoile(lue: en osaa muotoilla), joten pidosta en tiedä sanoa. Mutta suihkun jälkeen kun tätä suihkutti niin aamulla hiukset olivat aisoissa. Ilman tätä ne sojottavat joka ilmansuuntaan aamuisin. Kiiltoakin saattoi tuoda hieman lisää. Tykkäsin kovasti ja onneksi on vielä se toinen pullokin. Se on vähän erilaista, mutta samalta merkiltä. Eikä varsinaisesti suihkutettavaa, mutta tungen sen suihkepulloon silti ;) Siitä ei tule mitään jos käsin sitä alkaa päähän läträämään.

Taas vanhan kuvan kierrätystä niin ei tarvi ottaa uutta

Hiustuotteista tyhjeni viimeinkin myös Schwarzkopf got2b rockin'it encore fresh dry shampoo. Rakastan kuivashampoita ja yleensä toivon niiden säilyvän, mutta tämän kohdalla oli helpotus kun se loppui. Tätä sai laittaa päähän puoli pulloa ennen kuin se teki mitään, siitä jäi valkoista puuteria hiuksiin ja se haisi hirveältä. Ei siis tule ikävä.

Viimeisenä loppui minikokoinen Exuviance Rejuvenating Treatment Masque, josta juttua täällä. Ja samassa postauksessa mukana olleen puhdistusaineen jouduin heittämään pois kun sen haju muuttui sen verran.


Siinäpä ne sitten olikin. Nyt voi mennä jonkun aikaa, että uusia tuotteita loppuu kun muuttoa varten vedin vajaiden purkkien määrän aika minimiin. Mutta kyllä niitä taas sitten alkaa ilmaantumaan, ainakin meikkivoiteita on lopussa jonkin verran ja muutakin hieman vajaata löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti