16. heinäkuuta 2012

Oriflame tilaus

Oriflamen tilaukseni oli tällä kertaa edellistäkin pienempi kun keskityin taas myymään ja itselleni en kauheasti löytänyt mitään mitä tarvitsisin. Jotain kuitenkin löytyi.


Activelle Invisible 24h deodorantti. Activelle sarja on luotu voimakasta hikoilua aiheuttaviin tilanteisiin, joten oivallista töihin.


Kynsituotteita ostin jonkin verran. Ekana Pure Colour Nail Polish sävyssä Silver. Mavalalta käytin aikaisemmin kaksi pulloa hopeista lakkaa ja ne molemmat loppuivat. Tämä on aika tismalleen sama sävy.

Kynsilakanpoistoaine vetelee myös viimeisiään, joten hankin Nail Polish Removerin kun pullo oli niin kivan näköinen. Kerrankin sellainen jota ei välttämättä tarvitse piilottaa kaapin takimmaiseen nurkkaan rumuuden vuoksi.

Viimeisenä kynsituotteista Cuticle Remover Gel. Tällaista en omistanut yhtään etukäteen vaikka varmaan monen mielestä kaikki tarvitsisivat kynsinauhageeliä. Peukalon kynsinauha kuitenkin tuottaa ongelmia jatkuvasti, joten päätin tilata tämän jos se auttaisi.


Hiustuotteita tuli enemmältikin. Entinen naamio on lopussa, joten tilasin Hair X Summer Care naamion joka ehkäisee kesän kuivattavaa vaikutusta. Tosi ihana tuoksu.

Hair X linja jatkuu Styling Gloss Booster Spray kiiltosuihkeella joka pehmentää ja tuo kiiltoa sekä kosteuttaa rasvoittamatta.

Viimeisenä hiuksille 4 tuubia Coconut & Ricemilk Nourishing Hot Oilia kuiville hiuksille. Latvani kuivuvat kesällä, joten jos tästä olisi apua. Yksi tuubi menee yhteen hoitoon kuumennettuna, mutta yhden tuubin hinta nyt on vain 0,90€ joten kallista se ei ole.Viimeisinä ostetuista tuotteista Swedish Spa Night Renewal yökäsivoide sekä Beauty Wonder Oil joka pehmittää ja ravitsee. Monikäyttöinen, voi käyttää suihkun jälkeen vartalolle, kylpyöljynä tai hiuslatvoille ennen pesua.

Lisäksi ostin myös geelinaamion, joka laitetaan jääkaappiin ja se vähentää silmien turvotusta ja rentouttaa. Giordani Gold rubiinin muotoisen taskupeilin, pesukintaan vartalolle, laukun, parit korvakorut sekä hieronta- ja kylpyöljyn käsille,huumaavan tuoksuisen Love Potion vartalonhierontageelin sekä Love Potion Sensual Intimate Gelin. Näistä en ottanut kuvaa.

Sitten ilmaistuotteet joita olikin aika reippaasti.


Kivan värinen Fan Powder Brush


Nature Secrets Hand Gel, jota minulla on jo yksi pullo, mutta toinenkaan ei ole pahitteeksi, koska tätä menee töissä paljon ja tämä on loistavaa ominaisuuksiltaan. Tuoksuukin vielä herkulliselta. Tämän sai kesäkampanjasta kun teki 55 kampanjapisteen tilauksen.

Toinen kynsilakka, Very Me Fashion Metallics Nail Polish sävyssä Blue Metal. Tosi jännä siniharmaa metallinen lakka.


Sitten 110 kampanjapisteen tilauksen tekijälle tupsahtivat nämä tilauksen mukana. Jumbokokoiset Nature Secrets Wheat & Coconut Shampoo kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. NS Jojoba & Mango jumbosuihkugeeli herkälle iholle sekä normaalin kokoinen NS Lavender & Fig suihkugeeli rentouttavilla ominaisuuksilla.

Niin vaikean värinen paketti kuvata, että oli pakko täräyttää 
salamalla noin kovasti että teksti näkyi


Parhaat myyjät eli 330 kampanjapisteen tilauksen tekijät saivat tämän mahtisetin. Smoky Collectionin kaunis luomiväripaletti jossa kylmä, vähän sinertävä helmiäisvalkoinen, sinertävän vaaleanharmaa helmiäisväri sekä melko mattainen tummanharmaa/musta sävy. Tätä en kyllä tiedä tuleeko käytettyä kun en enää oikein viihdy voimakkaissa silmämeikeissä. Tykkään enemmän luonnollisista ja jokaista noita sävyjä vastaava melkein löytyy omasta takaa.
Palkkioon kuului myös järeämpi sivellinsetti. Kotelo ainakin on hieno ja hyvä matkalla, koska siveltimet eivät taivu tai muuten mene pilalle laukussa pyöriessään. Mun eka ihan kunnollinen sivellinsetti. Aikaisemmat on olleet vain jotain halpiksia. Siveltimet juuri hyviä, ihanan pehmeitä, mutta sopivan jäykkiä.

Olen myös äärimmäisen innoissani seuraavasta tilauksesta, koska toiveisiini on vastattu. Kauan olen jo miettinyt jos olisi kosteusvoidesuihketta. Sen levitys vartalolle olisi kätevämpää kuin tavallisten kosteusvoiteiden. Sellaista kai on jo jollain selektiivisellä merkillä ainakin. Jostain blogista luin. Olisikohan ollut Chanel? Mutta ne ovat aivan liian kalliita minulle. No, nyt kuitenkin uutuutena Oriflamella on kosteussuihke vartalolle! Jee! Pitää tilata molempia tuoksuja :)


Kuvat: Oriflame
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti