20. heinäkuuta 2012

Ostoksia, taas...

Käväisin tänään siellä asuntonäytössä ja tuon asunnon toivottavasti saan vaikka se ei aivan ihanteellinen ole, mutta ainoa mitä on tarjolla. Samalla ostelin myös kaikenlaista mukavaa.

Eka kirpparilta kasa kynsilakkoja


Flormar U06, yleensä en violeteista glittereistä niin perusta, mutta tämä oli jotenkin kiva.

Wild'n Crazy W2 Bellie Up, mustia lakkoja menee leimailuun niin reippaasti, että piti ostaa tuollainen halpa musta jota voi niihin käyttää. Merkin aikaisemmat lakkani ainakin ovat toimineet tosi hyvin leimailussa. Tämäkin euron hintainen.

YR kolmikko 01 Fleur De Lune, 12 Or Scillant ja 05 Mauve Captivant, nämä kaikki maksoivat yhteensä euron ja ostin sen tuon violetin lakan takia. Äidilläni on jo nuo kaksi muuta, mutta ne jäävät tänne kun muutan joten nyt on ainakin omat. Ellen laita näitä arvontapalkintoon joka tulee kun lukijoita on tietty määrä.

Kirpparille jäi vielä iso kasa YR lakkoja, mutta niitä oli käytetty tai sävyt olivat huonoja niin ne jäi sinne.

Sitten kaupasta ostettuihin


En voinut vastustaa niitä pöllöjä joita mainostin silloin jokunen päivä sitten sen kuppikakkukäsivoiteen kanssa. Nyt on mullakin pari pöllöä :) Isompi on Créme Brulée kosteusvoide ja pienempi Chocolate Caramel huulirasva. Ihania!


Samassa postauksessa esittelin myös ostamani euron(/2kpl) hintaiset johtohiuslenkit ja nyt niitä oli euron torille tullut lisää eri värejä ja ostin jokaista väriä mitä mulla ei ollut. Olen niiden ekojen oston jälkeen oikeastaan hylännyt kokonaan tavalliset hiuslenkit kun nämä on niin mukavia käyttää ja kivan näköisiä herkullisine väreineen. Tulee aina sellainen pikkutyttö-olo näistä.


Viimeisenä myös euron torilta Rimmel Vinyl Lip Gloss kirkkaana, tällä sävyllä ei taida olla mitään nimeä. Käytin jokunen viikko sitten loppuun viimeisen kirkkaan huulikiiltoni ja niitä jäi vähän ikävä vaikka kuvittelin, että nuo värilliset kelpaa ihan yhtä hyvin. Tämä kyllä oli vähän pettymys, koska se sai huulet tuntumaan kuivilta, oli ohutta, jätti huulet liian tahmeiksi eikä edes ollut mikään ultra kiiltävä kuten lupasi. Aikaisemmat kirkkaat kiillot liukuivat huulelle sellaiseksi tasaisen näköiseksi kalvoksi, tämä ei tehnyt tasaisen näköisiä huulia vaan kaikki juonteet näkyivät. Vielä kun kuumeen jäljiltä huuleni ovat tosi rohtuneen tuntuiset. Ylähuuli on ihan röpelöä, mutta se röpelö ei ihme kyllä näy. Tuntuu vain kun huulia hieroo yhteen ja siksi on pakko olla koko ajan jotain huulirasvaa tai kiiltoa huulilla paksu kerros. Se nimittäin tuntuu niin inhottavalta. Vinyl Gloss piti sitten huolen siitä, että röpelö näkyy tuntumisen lisäksi.

Huomenna on nimipäiväkin ja vanhemmat osti lahjaksi koruntekokirjan jota olen halunnut jo pitempään.


Suurin löytö kuitenkin oli tuo kuvien taustana toiminut mekko jota olen himoinnut varmaan puoli vuotta eli siitä asti kun näin sen. Se on niin söpö(no on siinä kirsikoitakin ;)  ). Nyt se viimeinkin oli poistomyynnissä ja vielä oikeaa kokoa! Tervetuloa kotiin Hell Bunnyn Vixen mekko! Normihinta oli noin 65 euroa ainakin netissä, mutta tämä maksoi 27€.  Yleensä en vaatteita sotke tähän blogiin, mutta tästä olen niin onnellinen, että oli pakko :)Kuvat: Google


Huomenna vielä sohvaostoksille Jyväskylään, joten voi olla että sieltäkin tarttuu mukaan taas kosmetiikkaa, vaikka pyrin kyllä nyt välttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti