24. heinäkuuta 2012

Loppuneet Marathon osa 2


Miramen öljypitoinen kynsilakanpoistoaine on varmaan jokaiselle tuttu. Tätä käytin jo pienenä tyttönä. Se sisältää asetonia, joka ei nyt kauhean hyvä ole kynsille jos olen oikein ymmärtänyt. Mutta käytin tätä vain hankalien lakkojen poistoon. Glitterit, punaiset ja muut voimakkaan väriset eivät meinaa asetonittomalla irrota. Muuten käytin asetonitonta poistoainetta. Tätä tai jotain muuta asetonillista poistoainetta voi joutua hankkimaan lisää, mutta pitää kokeilla ensin selvitä vielä tuolla pelkällä asetonittomalla.

Huulituotteita loppuu aika harvoin mulla, mutta nyt loppui jopa kaksi.


Ensimmäisenä lempparini, Oriflame Lipspa Therapy. Ainoa huulivoide johon voin luottaa täysin. Se kosteuttaa erinomaisesti, mutta ei kasaannu huulien sisäreunaan valkoiseksi viivaksi kuten melkein kaikki muut huulirasvat tekevät minulla. Tämä on jo toinen loppunut voide ja vielä yksi on onneksi varastossa. Sitten pitääkin odottaa seuraavaa tarjousta, koska täyteen 9,90€ hintaan näitä ei viitsi kovin monia ostella. Vaikka toki ovat joka sentin arvoisia.


Toinen loppunut on YR Luminelle Gloss Brilliantissime väritön huulikiilto. Tätä käytin periaatteessa huulirasvan sijasta, koska kosteutti niin erinomaisesti että tällä pelasti kuivat huulet nopeasti. Tuoksu oli aika voimakas, mutta miellyttävä, sellainen vähän hedelmäinen ja makea. Teki huulet äärimmäisen kiiltäviksi. Kun laittoi vain ihan ohuen kerroksen, huulet säilyivät melko luonnollisen näköisinä, mutta saivat kosteutta. Tätä tuskin enää myydään enkä tarvitse lisää huulikiiltoja joten ei tule ostettua lisää.


Pitkäaikainen lempikäsivoiteeni Christina Aquilera Secret Potion Moisturizing Body Lotion tuli tiensä päähän. Sen sain tuoksupakkauksen mukana yhdessä suihkugeelin kanssa. Tämä nyt ei suoraan käsivoide ole, mutta en nyt näin pientä pakkausta vartalovoiteeksikaan aivan kutsuisi. Tuohan hulahtaa jo muutamalla käyttökerralla loppuun. Siksi olen käyttänyt tätä säästeliäästi vain käsiin. Miksikö. Koska tämä on niin loistava voide. Tuoksu on toki tällaisille hajuvesien mukana tuleville voiteille tyypillisesti tosi voimakas ja vähän pistävämpi kuin itse tuoksu. Se tosin ei tässä tapauksessa haittaa, koska Secret Potion on ihan miellyttävä. Parasta kuitenkin on se, että tässä on minun käyttööni juuri ne ominaisuudet joita haen. Se ei ole täyteläistä, mutta kosteuttaa hyvin. Koostumus on löysähköä, saa vähän varoa ettei tuubista valu itsestään voidetta kun sen avaa. Sen ansiosta voide levittyy todella helposti. Imeytyy saman tien eikä jätä iholle silikonista kalvoa tai tahmaisuutta joita molempia inhoan sydämeni pohjasta. Minulla ei ole aikaa odotella tuntikaupalla, että tahmaisuus häviää. Tätä pitää kyllä ostaa lisää jos joskus näkee irtomyynnissä. Toista tuoksua en tarvitse.


Käsivoiteista loppui myös Oriflamen Dream Cream 30ml minituubi. Tätä ei käsittääkseni enää saa ostettua, mutta jokin aika sitten tilauksen mukana sai arpoja kun tilasi yli 30 eurolla. Yksikään asiakkaistani ei tilannut yli 30 eurolla, mutta kokonaistilauksen määrä tuli niin isoksi, että sain itse 4 arpaa. Jokaisesta voittona tuli tällainen tuubi. Hyvin paljon tuon Xtinan käsivoiteen kaltainen eli imeytyy salamana, se on kevyttä, mutta kosteuttaa hyvin eikä iholle jää minkäänlaista kalvoa. Tuoksu ei ole ihan paras, mutta siedettävä ja mieto niin sitä ei edes haista hetken kuluttua. Onneksi on vielä 3 tuubia jäljellä tätä ihanuutta.


Suihkugeeleistä loppui Jardins Du Monde Orquidea de Madagascar Yves Rocherilta. Tämän ja kaksi muuta sain joululahjaksi joskus. Muut taisivat olla appelsiini ja manteli, enkä voi sietää kummankaan niistä tuoksua, joten ne lahjoitin äidille. Tämä oli ihan siedettävän tuoksuinen. Ei mitenkään erikoinen, samaa vanhaa perustylsää Rocheria.


Meikkejä loppuu verrattain harvoin, mutta nyt viimeinkin loppui L'Orealin Studio Secrets Professional Primer. Siitä tulossa oma postauksensa piakkoin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti