17. heinäkuuta 2012

Halkeilevat kantapäät

Ei enää kauan. Feet Up Advanced Cracked Heel Repair Foot Cream on pelastanut lukuisten asiakkaideni kantapäät. Ensimmäisenä sitä kokeili äitini, jolla on seisomatyö ja hänen kantapäänsä ovat kovettuneet ja halkeilevat. Samoin on hänen noin 15 työkaverillaan. Voide lupaa pehmentää kantapäiden ihon viikon päivittäisen käytön jälkeen. Nopeasti tehoava, syvähoitava jalkavoide sisältää kosteuttavaa ja pehmittävää karbamidia, kaakaovoita ja B5-vitamiinia sekä Intensive Care Complexia. Tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävä.


Äitini kantapäät olivat huomattavasti pehmeämmät viikon käytön jälkeen ja yksitellen myös äitini työkaverit tilasivat voidetta ja heilläkin voide on auttanut. Äitini on jo käyttänyt ensimmäisen tuubinsa lähestulkoon loppuun ja tilannut kaksi uutta varastoon. Myös isäni alkoi käyttämään voidetta päivittäin parin kokeilukerran jälkeen. Minä en ole voidetta kokeillut toistaiseksi, koska jalkani eivät ole niin pahassa kunnossa vielä ja muutenkin haluan käyttää vanhat jalkavoiteeni pois ennen kuin tilaan yhtään uutta.

75ml tuubi jalkavoidetta maksaa normaalisti 8,90e, mutta se on hyvin usein tarjouksessa. Jos siis kärsit halkeilevista kantapäistä, auttaa tämä voide varmasti voittamaan ongelman eikä maksakaan kovin suuria summia. Lisäksi voidetta tarvitsee kerralla vain pienen määrän, joten se on hyvin riittoisaa.

Tämän innoittamana äitini tilasi myös kaksi tuubia samaan sarjaan kuuluvaa Feet Up Advanced Salvation foot cream Kovettumia pehmittävää jalkavoidetta. Sen kokeilu on vielä kesken, koska tuote tuli meille vasta hetki sitten. Advanced -sarjaan kuuluu myös Jalkanaamio, jota yksi asiakkaani on kehunut maasta taivaisiin, sekä jalkojen kuorintavoide ja virkistävä vaahto väsyneille säärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti