21. heinäkuuta 2012

Ostoksia, taas vol. 2, upea kirppislöytö!

Eilen mainitsin tämänpäiväisestä Jyväskylän reissusta ja ajattelin olla ostamatta paljon kosmetiikkaa. Ja onnistuin siinä hyvin. Ainoa ihan kaupasta ostettu oli tämä Essien Matte About You lakka, koska olen jo kauan halunnut sitä.


Sitä ennen ostin jo kirpparilta sellaisen setin, että oksat pois. Sydän jätti varmaan pari lyöntiä väliin kun näin nämä todella halvat tavarat.


Lunette Kuukautiskuppi. Tätä mulla on jo koko 2 ja nyt löytyi koko 1. Lunette on helpottanut mun elämää äärettömästi. Vuotoni ovat runsaat ja kivuliaat joten pahimpina päivinä jo alle tunnissa tavallinen side tulee läpi ja vaikka miten monet housut on menneet pilalle. Tamponi pitää vähän paremmin, mutta ei täysin. Lisäksi siteet alkavat kutittamaan minua vähän, olen kai allerginen jollekin niissä. Kuukuppien kanssa ei ylivuotoja tule eikä niitä tarvitse olla koko ajan vaihtamassa. Normihinta on noin 30 euron luokkaa, tämä uusi ja sinetöity oli 1 euron!!

Samalta myyjältä löytyi myös 2 pussia lakkoja, muitakin oli mutta niissä ei ollut mitään kiinnostavaa ja samoin oli kaikkia muita selektiivisiä meikkejä tosi halvalla ja kaikki uusia. Molemmat pussit maksoivat neljä euroa ja niissä oli sekaisin eri merkkejä. Eka ne ihan perusjutut jotka eivät aiheuttaneet mitään reaktiota.

Vasemmalta 
Kicks Classy Bordeaux
Mavala 245 Onyx
YR 103 Rubis
YR Ébéne

Näitä oli siis molemmissa pusseissa, taisi olla niin, että Mavala ja Kicks oli toisessa ja Rocherit toisessa. Mutta se joiden kanssa nämä olivat sekaisin aiheutti älyttömät sydämentykytykset!


Vasemmalta
OPI Get In The Expresso Lane
OPI Honk If You Love Opi
Essie 85 Chocolate Cakes

Näistä ruskeat olivat samassa Mavalan ja Kicksin kanssa ja violetti Rocherien kanssa.

Siis eikö oikeasti joku tiedä näiden arvoa vai haluaako vain nopeasti eroon kun laittaa tuon arvoiset täysin uudet lakat pilkkahintaan myyntiin. Essietä ainakin näkyi kaupassa myynnissä, mutta noista OPIn lakoista en tiedä onko niitä saatavilla vielä vai onko nämä jo HTF lakkoja. En tiedä mistä kokoelmasta nämä edes on vai ovatko Core Colours lakkoja, kun OPI on aina ollut mulle sellainen kallis merkki jota en aio ostaa hinnan takia. Siksi en ole perehtynyt siihen, mitä nyt toisten kuvia katsellut kateellisena. Nyt kuitenkin sain niitä viimein noin halvalla. Joku viisas voisi kertoa mulle jos tietää näistä jotain.

Edit// Molemmat OPIt kuulemma kuuluvat Touring America kokoelmaan ja niitä on vielä saatavilla. Kiitos avuliaalle lukijalle tiedosta.

Violetti kynsilakkahaastekin on tulossa ja siihen kyllä varmasti pääsee tuo violetti OPI jonka löysin.

Jotain onnea se nimipäiväkin tuo näköjään kun noin upeita löytöjä kirppikseltä. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti