26. heinäkuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: Violetit kynnet

Violetti oli ennen suosikkivärejäni kynsissä, lukioaikana käytin melkeinpä ainoastaan violettia ja mustaa lakkaa. Joten voitte uskoa kuinka kyllästynyt siihen olen ja tätä haastetta en odottanut yhtään. Sitten löysin kirppikseltä ne 2 OPIn lakkaa, yhden Essien ja 4 muuta lakkaa yhteensä 8 eurolla ja niissähän oli violetteja vaikka kuinka. Siitä innostuin vähän ja valitsin kynsille OPI Honk If You Love Opin.


Se oli eka kerta kun kokeilin tämän merkin lakkaa ja olen aina pitänyt muiden käyttäjien kehujen takia merkkiä vähän keskimääräistä parempana, kuten Essietä ja China Glazeakin. Odotukset olivat laadun suhteen siis suuret, väri nyt ei niinkään miellyttänyt. Se ei ollut erikoinen vaan ihan tavis jollaisia minulta taitaa löytyä jo ainakin yksi melkein samanlainen ja lisäksi kirppiksen lakkapussissa olleet Mavalan ja YR:n lakat olivat aika samansävyisiä. Violetti-inhoni takia tuskin tulee edes käytettyä suurinta osaa niistä, mutta ehkä jotkin kirppispussista löydetyt uudet violetit lakat päätyvät arvontaan kunhan lukijamäärä nousee tarpeeksi. Kannattaa siis liittyä lukijaksi jos vain tykkää käydä lueskelemassa juttujani. Kävijöitä ainakin on aina vain enemmän.

Laatu ei ihan vastannut odotuksia, levittyi ihan kohtalaisen hyvin, mutta siveltimestä en jotenkin tykännyt ja sotkinkin sillä kynsinauhoja ja en saanut reunoja tasaiseksi. Kuivuminen oli ihan keskivertoa, ei nopeaa mutta ei nyt hidastakaan. Kaksi kerrosta riitti peittämään. Kestokaan ei halpislakoista poikennut, kärjet kuluivat työpäivän aikana ihan kuten muidenkin lakkojen kanssa.

Olen käytännössä pakannut kaikki kynsikoristeeni pois, joten koristelut piti tehdä lakoilla. Valitsin kärkiin Flormarin U06 lakan, jonka löysin myös toiselta  kirppikseltä vain pari päivää ennen OPIn lakkoja. Sitäkään en ollut vielä kokeillut, mutta näyttää kyllä pullossa paremmalta kuin kynsillä. Näky on vähän kuin liukuvärjätty, mutta sitä en alkanut tekemään vaan laitoin vain siveltimellä suoraan lakan kärkiin.

Sitten vielä otin Nail Starin hopean ja laitoin sillä epämääräiset viivat kynsiin.

Kuvissa kynnet ovat vähän kärsineet, koska pidin niitä päivän töissä ja yksi kynsi lohkesikin vähän. Aurinkokaan ei paistanut niin OPI näyttää liian tummalta, melkein mustalta. Kauniit ne eivät ole ja menee aika goottihenkiseksi, mutta onpahan nyt inhokkihaasteet pois ja pääsee noihin mukavampiin haasteisiin. Niitä odotan innolla, mutta niistä sitten muuton jälkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti