30. heinäkuuta 2012

Hattaratuoksu

Tänään oli taas matkailupäivä ja käytiin miehen kanssa asunnolla, jonne muutto on suunniteltu perjantaiksi. Samalla myös esittelin uuden kotikaupungin miehelle kun hän ei ole siellä käynyt kovin usein. Käveltiin siellä ympäriinsä ja käytiin kaupoissa, en hirveästi ostanut mitään, yhdet snoopy korvakorut ja ihanan mustan korsettityylisen kirsikkatopin kirppikseltä. Korvikset oli euron ja toppi 2,50€. Ne jätin asunnolle jo valmiiksi niin niistä ei ole kuvaa vielä.

Seppälästä ostin kauan kaivatun Body Fantasies Cotton Candy tuoksun. Olen sitä varmaan vuoden päivät metsästänyt kun kerran ne oli poistomyynnissä ja en ostanut. Jälkeenpäin se harmitti, mutta en löytänyt niitä enää mistään kun niiden valmistus loppui siitä perussarjasta.

Nyt sitä oli kuitenkin ilmestynyt Signature versiona ja se lähti heti matkaan :)


Seppälän ovessa myös näkyi, että hakevat osa-aikaista myyjää. Sitäkin voisi harkita, se voisi olla kiva työ koulun ohessa. Merkonomihan minusta valmistuu sitten joskus ja olen työskennellyt erikoisliikkeissä, joten siitä olisi hyötyä.

Kirppiksellä oli myös vähän miettimistä kun siellä oli Guess, Björn Borg ja Calvin Klein laukut myynnissä, hintaa jokaisella oli 3 euroa. Hinnan perusteella veikkaisin etteivät olleet aitoja joten en sitten viitsinyt ostaa. Pitäisi olla joku muotifriikki, että osaisi tunnistaa aidot. Minulla ei ole hajuakaan mistä ne tunnistaisi.

Tervetuloa myös uudelle lukijalle! Olen asettanut 10 lukijaa rajaksi arvonnan alkamiselle, joten nyt on aika alkaa keräilemään kasaan palkintoa teille. Arvonnan ajattelin toteuttaa niin, että 10 lukijan kohdalla tulee sellainen "aloituspalkinto" ja sitten aina 5 tai 10 uuden lukijan välein tulee palkintoon lisää tavaraa. Arvontaa alan kasaamaan kunhan saan tuon muuton pois alta eka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti