29. heinäkuuta 2012

Sittenkin uusi lakkaus

Viimeisimmän kynsihaastetehtävän tehtyäni ajattelin, että pärjään niillä kynsillä muuttoon asti eli noin viikon verran. Kuitenkin ne alkoivat murenemaan aika pahasti, joten oli inhottava pitää sen näköisiä kynsiä. Ja se violetti värikin kyllä tökki jo pahasti. Muutama lakka unohtui kotiin, loput ovat uudessa asunnossa jo. Onneksi unohtuneiden joukossa oli wettiksen aluslakka, joten pystyin lakkaamaan kynnet uusimmalla lakallani eli Coral Prosilk 149 lakalla. Värjäytyneitä kynsiä en enää halua kun ne nyt ovat suunnilleen puhtaan väriset. Ja sen tietää, että tällainen neonvärinen punaoranssi lakka varmasti värjää kynnet. Joissain valoissa lakka näyttää oranssilta, joissain taas liekehtivän punaisilta.

Halusin jotain vähän ekstraakin näihin kynsiin, kaikki koristeluvälineet ovat asunnossani, joten laitoin päälle vain CK 55 lakkaa, joka on tuollaista kullan ja pronssin väliltä olevaa glitteriä. Supernopeasti kuivuvaa, yleensä mun kaikki glitterlakat kuivuu ikuisuuksia. Tuossa ei mennyt varmaan minuuttiakaan. Päällyslakkaa ei ollut täällä, joten sai nyt pärjätä ilman. Onneksi glitterit asettuivat kaikki nätiksi tasaiseksi ja sileäksi pinnaksi.

Coral oli todella hyvä lakka hintaansa nähden. Sehän maksoi vain 1,99€. Hyvin jellymäinen ja levittyi kuin unelma. Tasaisesti, ilman raitoja. Kuivuu nopeasti. Kynnen riitti peittämään yksi kerros varpaissa(lakkasin myös varpaat tällä), mutta käsissä tarvitsi useamman, koska kärki kuulsi läpi aika paljon. Tämä lakka voisi olla näin läpikuultavana kiva glitter sandwichiin. Kaksi kerrosta ei tuonut eroa läpikuultavuuteen, joten laitoin kärjen täyteen glitteriä niin ei näy valkoista läpi. En halunnut kasata lukematomia kerroksia kynnelle, koska silloin jellylakka kuoriutuu ainakin minulla pois isona liuskana kun se jostain kulmasta irtoaa sen verran.

Ihan kiva ja pirteän värinen pikalakkaus niiden violettien goottikynsien jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti