13. heinäkuuta 2012

Ostoksia taas

Kävin taas huonekaluostoksilla. Kiva huomata miten helposti kuukauden palkka palaa kolmessa päivässä ;) Ja vielä puuttuu sohva, kirjahylly, telkkari ja matot.

Ihonkin kanssa on ollut taistelua koko viikko. Ihan yhtäkkiä tuli ihottuma kyynärtaipeisiin, toisen käsivarren iho meni hilseilevän kuivaksi sekä kasvojen ihokin jotenkin kuivui tai jotain. Siitä tuli ihan karhea, etenkin leuasta. Ei edes kuoria uskalla.

Tuo kuiva käsivarsi kyllä ihmetyttää eniten. Naaman temppuihin olen tottunut jo. Mutta vartalon ihoni ei ikinä ole ollut hilseilevän kuiva. Ihan uusi tunne, mutta nyt kyllä ymmärrän niitä, jotka joutuvat rasvaamaan ihonsa päivittäin. Kaikki mun ongelmat vielä tulivat suunnilleen kahdessa päivässä. Olenkohan allerginen jollekin.

Huonekaluostoksilla eksyin myös kosmetikan alennusmyynteihin taas. Nyt en kuitenkaan ostanut kynsilakkoja yhtään luojan kiitos. Sen sijaan ostin


Aquatonic Cute Kiss tuoksun. Näitä oli neljää erilaista ja jokainen maksoi hieman yli 4 euroa. Jotkut varmasti nyrpistelevät nyt halpistuoksuille, mutta mä tykkään käyttää halpistuoksuja töissä ja muuten arkena. Säästän kalliimpia sitten erikoistilaisuuksiin. Valitsin tämän, vaikka mieli teki ostaa kaikki kun tuoksuivat niin hyvältä. Cute Kiss kuitenkin oli sellainen jota ei toista tule vastaan. Tämä tuoksuu bergamotilta, appelsiininkukalta, tuberoosalta, vaniljalta ja myskiltä. Ihme kyllä vaniljan tuoksua ei melkein erota ollenkaan, vaan näistä tulee yhdessä uniikki yhdistelmä, joka tuoksuu marjaisalta. Eniten ehkä kaikilta mustilta marjoilta. Mustaherukalta, karhunvatukalta ja mitä niitä nyt onkaan.

Sitten vielä Konad m78 laatta.

Vertailuna iso pullo

Siellä oli myös euron tori jossa kaikki oli euron. Siitä mukaan tarttui kaksi Rexonan minipulloa, koskaan en ole nähnyt tuollaisia. Ihanan söpöjä! Matkoja varten kun ne on kätevämpiä kuin isot pullot.


Euron torilta myös Lipsolute Premium Lip Balm ja mikäs muukaan tuoksu kuin Cherry. Suojakerroin 4.


Kaksi Simple Pleasures suihkugeeliä Live Simply, jossa vihreää omenaa ja freesiaa sekä Laugh Often sitruuna, sokeri ja sifonki. Molemmat kyllä haisee ihan tiskiaineelle kun ostin ne haistamatta ja niissä on glitteriäkin. :))


Sävyerot selkeämmät tässä kuvassa

Viimeisenä euron torilta viime aikoina melkein joka blogissa pyörineet johtohiuslenkit. Olivat viimeiset ja väriltään sinisiä. Tykkään enemmän tuosta sähkönsinisestä. Jos hiukset ei kärsisi niin paljon kuin tavallisten kanssa. Eivät ole kuitenkaan niitä merkkejä joita muissa blogeissa on ollut vaan Fashion Jewellerylta. Töissä jo ehdin kokeilla näitä päivän verran ja oli kyllä tosi mukavat käyttää. Hiukseni ovat todella liukkaat ja tavallinen hiuslenkki pitää laittaa tosi tiukalle niin, että tuntuu päänahka irtoavan tai laittaa uudelleen koko ajan kun se putoilee ja valuu. Nämä sai jättää löysälle ja pysyi paikoillaan koko päivän.


Sitten suihkuosastolle ja ekana oli kolmella eurolla 2 Pretty Fresh suihkugeeliä. En voinut vastustaa kookosta ja mansikkaa. Muut tuoksut oli vaan jotain aloe veraa ja muuta tylsää.


Vähän alle kahdella eurolla tarttui mukaan myös pienet pakkaukset ihanan näköisiä hiustuotteita. Shampoo ja hoitoaine. Ostin puhtaasti ulkonäön takia, en siksi että tarvitsisin niitä. Ja paksuihin hiuksiini nuo eivät edes riitä kuin hetkeksi. Mutta muistuttivat niin paljon Soap & Gloryn tuotteita, etten voinut vastustaa. Miss Me Cole It's Sham...poo ja Head Start hoitoaine. Täytyy toivoa ettei tuo shampoo ole nimensä mukaista ;)  Tuoksu ainakin on hyvä, tuoksuu niiltä sellaisilta vadelman muotoisilta hedelmäkarkeilta, joita on se violetti?kin versio joka on kai karhunvatukka. Tuoksuu siltä enemmän. Ei vadelmalta niinkään. Ja tuoksu on voimakas, koska tuoksuu paketin läpi. Avannut en näitä ole vielä. Nämäkin voisi mennä jossain matkalla hyvin mukana ja vielä ovat lentokoneisiin hyväksyttyjäkin merkintöjen mukaan.Sekä viimeisenä paras. Aivan ihana cupcake käsivoide kirsikan tuoksuisena taas. Näitä oli kahta muutakin, mansikka ja joku toinen. Mieli teki ostaa kaikki söpispakkaukset, mutta otin vain kirsikan nyt toistaiseksi, koska yksi maksoi 6,50€ ja tässä on 18ml tavaraa. Mutta on tuo cupcake niin söpö! Näitä oli myös kultaisina ja hopeisina pöllöinä. Pöllöissä oli muitakin kuin käsivoiteita saatavilla, ainakin huulirasvaa ja mitähän muuta kaikkea olikaan, ja paljon eri kokoja. Sitten kun tuo on tyhjä tuosta kirsikkavoiteesta niin sen saa täyttää uudelleen jollain toisella. Sen voisi laittaa vaikka keittiön käsivoidepurkiksi niin saisi tiskauksen tai muun jutun jälkeen sipaista sitä käsiin. Ei vitsi muuten että oli kaikkea ihanaa tuolla valmistajan nettisivulla.

Huomenna vielä tulossa Oriflamen tilauksen esittely kun se tuli tänään, mutta tämä päivä nyt menee siinä kun kerään asiakkaiden tilaukset omiin pusseihinsa, teen kuitit, valitsen ilmaiset näytteet jokaiselle ylläriksi. Sen jälkeen tulee taas "normaalimpaa" asiaaEi kommentteja:

Lähetä kommentti