3. maaliskuuta 2015

100 Lukijan arvonta!

100 lukijan rajapyykki on jo täynnä ja blogin synttärit lähestyvät, joten laitetaan arvonta käyntiin.

Silloin lähes 4 vuotta sitten kun aloitin blogin, olin hyvin ujo blogini kanssa. En halunnut kenenkään tunnistavan minua, en kertonut edes etunimeäni. Blogin kasvukin oli hidasta ehkä osittain sen takia. Pari ensimmäistä vuotta lukijoita oli vain parikymmentä ja jokainen uusi lukija oli ilahduttava huomata. Kommenttejakaan ei ensimmäisinä vuosina tullut paljoa, nykyään jo lähes jokaiseen postaukseen kommentoi joku. Erityismaininnan saa etenkin JonnaH, joka uskollisesti kommentoi usein ja toki muitakin usein kommentoivia on. :)

Seuraan monia blogeja, mutta olen edelleen valitettavan ujo kommentoimaan. Jos mieleen tulee jotain kivaa sanottavaa jonkun postauksesta, mutta näen, että 10 muuta on jo kommentoinut saman asian, jätän omani laittamatta. Jotenkin ehkä ajattelen, että bloggaajasta on ärsyttävää jos jokainen kommentti on samasta asiasta.

Joskus en myös keksi blogiini tulleisiin kommentteihin vastausta, vaikka tekisi mieli vastata jotain. En vain saa puettua sitä sanoiksi. Jokaista kommenttia kuitenkin arvostan hyvin paljon, vaikken aina vastaisikaan. Eihän täällä yksin jaksaisi kovin kauaa höpötellä, vaan lukijoiden kanssa vuorovaikutus on iso osa koko homman iloa.

Jokainen vanha ja uusi lukija on myös edelleen arvostettu. Se pelastaa päivän, kun näkee käyttäjäraadissa luvun heilahtaneen yhden ylöspäin. Ja vastaavasti jos luku tippuu alaspäin, laittaa se vähän miettimään, että mitä tein väärin. Joskus kun luku on tippunut reilusti alaspäin, on jopa miettinyt koko homman lopettamista, jos elämä on murjonut samalla muillakin tavoin. Mutta vielä sinnitellään ainakin vähän aikaa.

Ja toki sivulla vierailee päivittäin moninkertainen määrä ihmisiä tunnistautuneisiin lukijoihin nähden, heistäkin osa kommentoi välillä anonyyminä. Monissa blogeissa anonyymeistä voi olla haittaa, koska pieni osa heistä jättää ilkeitä kommentteja. Tähän asti blogini on säilynyt ilman isompia kiusanhenkiä, joten kiitos myös kaikille anonyymeille asiallisesta käytöksestä. Rakentavaa kritiikkiä toki saa jättää.

Haluankin kiittää kaikkia lukijoitani pitämällä teille arvonnan, johon olen yrittänyt koota mukaan useimmille soveltuvia tuotteita ja vähän eri merkeiltä myös. Pitäydyin pääasiassa meikkipuolella, koska ihonhoidosta on vaikea löytää jokaiselle sopivia tuotteita, jokaisella kun on erilainen iho. Olen viime ja tämän vuoden aikana keräillyt palkintoa kasaan vähitellen ostamalla tuplat sellaisista tuotteista, joista ajattelen teidänkin tykkäävän. Kaikki tuotteet ovat uusia ja melkein kaikki itse ostamiani, Oriflamen tuotteet harjaa lukuunottamatta on saatu tilaajalahjoina tai kampanjapalkintoina ja TBS tuli joulukalenterista.


Palkinto sisältää yllä olevat tuotteet eliOriflame SkinPro -puhdistusharja
Oriflame SkinPro Deep Cleansing Brush Head
Oriflame Eyes Wide Open Mascara


Beauty Blender micro.mini
Essence All About Matt!
W7 The Bronzer


Oriflame The ONE Cuticle Cream
W7 Get Set sävy White
The Body Shop Strawberry Lip Butter


Osallistua voit täyttämällä alla olevan lomakkeen. Osallistuaksesi sinun tulee olla lukija Bloggerin tai Bloglovinin kautta ja jollet jo ole, liittyä voit blogin sivupalkista. Toivoisin sinun toki jäävän lukijaksi arvonnan jälkeenkin. Kolmannen arvan saat kertomalla postausehdotuksen. Haluan tehdä blogistani paremman ja kirjoittaa siitä, mistä haluatte lukea. Jos mainostat arvontaa blogissasi/facebookissa, laita myös linkki mukaan, jolloin saat neljännen arvan. Mainostuksessa saa vapaasti käyttää tuota ylintä kuvaa.

Vastaamaan pääset TÄSTÄ ja aikaa osallistua on blogin 4-vuotissynttäreihin asti eli 10.3.2015 saakka.

12 kommenttia:

 1. Nyt olen myös kirjoittanut arvonnasta ja linkannut sun blogiin minun omassa blogissani.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut (kohta) 4-vuotialle blogille!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 4-vuotiaalle blogille, jatka samalla linjalla :) Kiitokset huumorintajuisista ja asiantuntevista postauksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Yritän jatkaa samaan malliin tai vielä paremmin :)

   Poista
 4. Tulikohan mun osallistuminen aiemmin perille? Toivottavasti, kun en uskalla uudestaankaan kokeilla ettei tule tuplana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, no hyvä hyvä! Jämähdin ihan totaalisesti tässä lukemaan sun blogia ja meinas unohtua täysin kaikki muu mitä piti tehdä! Nooh, eiköhän aina joskus käy niin itse kullekin, varsinkin kun puhelimella nettiä käyttää :)

   Poista
  2. Niin siinä joskus taitaa käydä vähän jokaiselle :)

   Poista
 5. Onnea jo neljän vanhalle! Linkitetty ja kommentoitu :))

  VastaaPoista