26. maaliskuuta 2015

Marjaisia huulivoiteita

Esitelläänpäs tällä kertaa kaksi purkkimuodossa olevaa sävytettyä huulivoidetta. Sävytetyt huulivoiteet ovat suosikkejani etenkin talvella, koska niissä yhdistyy hento sävy ja hoitavuus, mitä huulipunassa ei monesti ole.


Uusimpia tulokkaita ovat Oriflamen Love Nature Lip Balmit, joita saa kolmessa söpössä sävyssä.


Sävyt ovat vasemmalta alkaen Cherry, Strawberry ja Raspberry. Cherry sisältää kosteuttavaa kirsikkauutetta, Strawberry pehmittävää mansikkauutetta ja Raspberry ravitsevaa vadelmauutetta.


Kauniin sävyn lisäksi ne tuoksuvat myös herkullisilta. Cherry tuoksuu melko aidon puoleiselta kirsikalta, ei siis överimakealta, kuten kirsikkatuoksut yleensä. Strawberryn tuoksu on taas perinteisempi, tuoksuu aika samalta kuin The Body Shopin mansikkatuotteet. Raspberryn tuoksusta tykkään ehkä eniten yllättäen. En yleensä välitä vadelmantuoksuisista, mutta tämä tuoksuu ihan sellaiselle vadelmanmakuiselle muumipurkalle jota oli ainakin joskus myynnissä.


Huulilla voide on miellyttävän tuntuinen. Levittäminen on vähän vaikeaa alkuun, mutta vähitellen voide sulaa huulille ja tekee pikkuisen kiiltävän, liukkaan pinnan niille. Voide ei imeydy kokonaan, vaan jää suojaamaan huulia. Kosteuttaa kiitettävästi ja tuoksuu huulilla pitkään. Maistuukin hyvältä ja tuo hennon sävyn.


Raspberry on vaalein ja omilla tummahkoilla huulillani vaalentaa pikkuisen huulten omaa sävyä. Strawberry on lähimpänä huulten omaa sävyä ja tuo lähinnä vain kiiltoa. Cherry tuo eniten väriä ja tekee huulista hennon punaiset. Se on sävyjen puolesta suosikkini, koska menee arkikäytössä loistavana väripilkkuna. En edelleenkään uskalla punaista huulipunaa käyttää ihmisten ilmoilla, joten tuo on soveliaampi vaihtoehto minulle.


Toinen vähän samankaltainen on Oriflamen Very Me Happy Lipsit, jotka julkaistiin jo vuosi sitten. Nimi ja fontti on varmasti saanut vaikutteita tiedätte kyllä mistä huulirasvoista.


 Sävyjä on vain kaksi. Sävyistä vaaleanpunaisempi on Fresh Berry ja se tuoksuu nimensä mukaisesti marjaisalta, vähän esanssisella tavalla, mutta kuitenkin. Tykkään tuoksusta. Tummempi on Mocha Berry ja siinä on pohjatuoksuna aika lailla sama tuoksu kuin Fresh Berryssä, mutta seassa on myös kahvimainen vivahde. En tykkää tämän tuoksusta ihan niin paljon, mutta ei sekään paha ole.


Nämä olivat kuitenkin vähän pettymys sävyn puolesta, omien huulteni pohjasävy on niin tumma, etteivät ne tuo juuri mitään sävyä huulilleni. Siksi en ottanut kuvaakaan huulilla.

Muuten ne kyllä hoitavat hommansa varsin hyvin. Ne kosteuttavat huulet hyvin, mutta ovat silti kevyitä ja miellyttäviä huulilla. Voiteet myös sisältävät huulia ravitsevaa manteliöljyä, suojaavaa E-vitamiinia ja pehmittävää mehiläisvahaa.


Molemmat eri huulivoiteet maksavat normaalihinnalla 7 euroa eli ne ovat huulivoiteiksi vähän arvokkaampia, mutta pikkuisesta purkista riittää voidetta pitkäksi aikaa.

2 kommenttia:

  1. Suloiset purkit noissa Love Nature -tuotteissa. Kirsikka olisi varmaan se mun juttu. :)

    VastaaPoista
  2. Nuo Love Nature sävyt näyttävät tosi kivoilta, ainakin purkeissa. Ei antanu niin paljon väriä huulille vaan.

    VastaaPoista