7. maaliskuuta 2015

Eyes Wide Open

Mulla on ripsivärejä odottamassa testausta sellainen 10 kpl ja kolme aukaistua sen lisäksi. Uusin tulokas niistä on Oriflamen Eyes Wide Open, joka lanseerattiin noin kuukausi sitten. Yritän testata ripsareita aikajärjestyksessä, mutta tämän halusin siirtää jonoon ekaksi, koska se lupasi niin paljon. Ja Oriflame-edustajien Facebook-ryhmässäkin toiset edustajat lisäilivät omia kuviaan ripsarin testaamisesta ja ne olivat vakuuttavia. Pakko siis testata ja kertoa teillekin nyt, eikä vasta joskus vuoden päästä. :D


Eyes Wide Open lupaa olla maailman ensimmäinen ripsiväri, joka kliinisesti todistetusti avaa katsetta kaareuttamalla ripsiä 30% ilman ripsentaivutinta.


Vaikutus perustuu sen uudella tavalla muotoiltuun harjaan ja koostumukseen, joka kiinnittää kaareutuneet ripset paikoilleen. Menetelmä odottaa patenttia parhaillaan. Ripsivärin levitystapa on myös vähän normaalista poikkeava, ainakin minulle, en tiedä miten te muut ripsarinne levitätte.


Lupaukset ovat kovat, mutta niiden paikkansapitävyyshän selviää vain kokeilemalla. Omat ripseni ovat aika paksut ja jäykät, melko suoratkin. Vaikeat saada taivutettua, eikä taivutus usein pysy kauan, koska raskaat luomet painavat ripsiä alaspäin. Ainoa mascara tähän asti, joka on pitänyt nuo taivutukset pitkään, on ollut Oriflamen Wonderlash. Saako se nyt haastajan.


Lähtötilanne on siis tämä. Alaspäin kaareutuvat ripset etenkin kuvassa oikeanpuoleisessa silmässä, koska se on pikkuisen toista laiskempi silmä ja meikatessakin aina se huonompi. Jotta ripsivärin näkisi kunnolla, pohjustin vain luomet ja puuteroin ne. Ihoa en meikannut, koska oli vapaapäivä ja illalla menin salille, joten en halunnut iholle mitään. 


Ensin ripsaria vain toiseen silmään ja ilman ripsien taivuttamista. Koostumus on aika ohut, märkä ja sitä sai sutia monesti peräkkäin, jotta sai näyttävämmän lopputuloksen. Mutta ripsillä on vain yksi kerros, koska uudeksi kerrokseksi lasken vain jos harja pitää dipata toisen kerran.

Harja ottaa massaa mukaan niin paljon, ettei dippauksia tosiaan tarvita. Levitin videon mukaisella tavalla ja ripset kaareutuivat aika hyvin ylöspäin. Tuon kaarevammaksi en niitä saa edes taivuttimella. Se erotteli ripset myös aika hyvin, eikä paakkuja tullut. Huonona puolena vain, että näin raskasluomisen luomet harja ainakin sotki ihan kiitettävästi, mutta sotkun sai pumpulipuikolla ihan hyvin pois.
Sitten vielä tuo laiskempikin silmä ja siinäkin ripset kohosivat suunnilleen samoihin korkeuksiin kuin taivuttimellakin. Sotkua tuli taas vähän, mutta ei niin paljon kuin toiseen silmään ja jätin tarkoituksella pyyhkimättäkin ne, jotta näette mihin kohtaan sotku suunnilleen tulee.

Vielä kun harjoittelee pikkuisen tuota levitystä niin sanoisin, että tässä on kyllä vallan mainio ripsari nopeuttamaan aamuja, kun taivuttimen saa unohtaa. Ja omat ripseni ovat niin vaikeat taivuttaakin, koska aina jää joku ihonpalanen sinne väliin vaikka miten kääntelee taivutinta.

Taivutukset myös pysyvät ripsissä kauan, koska ripsiväri lukitsee taivutuksen kuin Wonderlash konsanaan. Testipäivänä ripsari joutui myös myrskyisen sateisen sään armoille kävellessäni salille ja kestämään hikisen treenin, eikä se varissut tai levinnyt, joten pisteet siitäkin.


Ripsivärin normaalihinta on 16 euroa ja se on mielestäni kyllä hintansa arvoinen. Pari kappaletta löytyy omastakin myyntivarastosta, jos jollakulla ei ole ketään Oriflame-tuttua, jonka avulla päästä siihen käsiksi. Pelkän ripsivärin tilaaminen tulee Oriflamen sivulta kalliiksi, koska postikulut ovat aika isot. Ja myös tiistaina päättyvästä arvonnasta voi voittaa yhden tällaisen, joten kannattaa osallistua. Nousee kyllä ehdottomasti yhdeksi suosikkiripsarikseni, ehkä jopa HG-listalle asti kunhan vielä opin levittämään sen ilman sotkua.

4 kommenttia:

 1. Sulle ois haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin sen jo silloin kun julkaisit, mutten vielä ole ehtinyt tekemään :) Kiitos kuitenkin haasteesta :)

   Poista
 2. Mä en alkuun vakuuttunu tästä ripsarista täysin, mutta käytin kuitenkin kuuliaisesti ja tänään sitten havahduin siihen, että vitsi, mun ripset on oikeasti vielä monta tuntia laiton jälkeen taipuneena. :D Ja se on ihme mun ripsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se on kans ihme, että ne pysyy taipuneina kun muilla ei oikein pysy ja vedenkestäviä en halua käyttää kun en jaksa poistaa niitä. :D Sillon kun tästä tuli demot ja Passionissa oli se luento näistä niin ajattelin, että ei se kuitenkaan mitään tee, mutta toisin kävi. :)

   Poista