20. maaliskuuta 2015

EOS Lip Balm

Jo vuosia sitten ihastelin näitä pallonmuotoisia erikoisia huulirasvoja Youtube-videoilla. Halusin samanlaisen, katselin mistä sellaisen saisi tilattua suomeen. Ei mistään. Mutta viime vuoden loppupuolella nämä pallerot viimein rantautuivat tänne pohjolaankin ja joulun aikoihin ostin omani. Tuoksuvalikoima ei kyseisessä kaupassa ollut suuri, joten minttujen ja sitruunoiden joukosta valitsin vähän erikoisemman, Blueberry Acain.


EOS huulivoiteet sisältävät kaikkea hyvää, kuten sheavoita, jojobaöljyä ja vitamiineja. Se on myös 100% luonnollinen ja 95% orgaaninen. Se ei sisällä niitä pelättyjä parabeeneja tai vaseliinia, gluteenia ja flataatteja(mitä ikinä sitten ovatkaan). Kuulostaa siis hyvältä ja kanssabloggaajatkin ovat kehuneet näitä hurjasti, etenkin minttua.

Omat kokemukseni eivät olleet niin hyvät, en tiedä onko minulla maanantaikappale vai vaihteleeko koostumus eri tuoksujen välillä. Hauskan muotoista voidetta on kiva levittää huulille ja se ei leviä pitkin naamaa, vaikka niin voisi ensin kuvitella suhteellisen laajapintaisen pallon perusteella. Huulirasva on melko kovaa ja liukuu huulilla huonosti, sitä saa melkein työntää eteenpäin. Osa bloggaajista on kertonut, että voide kuluu nopeasti. Olen käyttänyt tuota kuukausia lähes päivittäin, eikä se tunnu vähenevän yhtään.


En tykkää voiteen tunnusta huulilla. Se on paksua jankkia, jonka tuntee huulilla koko ajan ja huulet ovat pikkuisen tahmaiset. Tuoksu on ihan hyvä, mutta voimakas ja haisee nenään koko ajan. Aluksi makeahko, pikkuisen puinen marjaisa tuoksu on kiva, mutta siihen kyllästyy nopeasti. Maistuu myös hyvältä, koska aina vahingossa huulia nuolaistessa hetken ihmettelee, mikä huulilla maistuu ja sitten muistaa mikä sen aiheuttaa.

Voide ei imeydy huuliin täysin, mistä tykkään, koska haluan huulivoiteesta jäävän suojaavan kerroksen huulille. Kosteutustehot kuitenkin ovat vain keskiluokkaa ja voide pysyy huulilla tunteja. Voide onkin ollut suosikkini urheillessa kestonsa takia, ei tarvitse koko ajan olla lisäilemässä.

Paksun koostumuksensa ja tahmaisuutensa takia pitkään odottamani voide oli kuitenkin hieman pettymys. Kertokaahan onko näissä eri tuoksujen välillä eroa koostumuksissa ja onnistuinko valitsemaan niistä juuri sen kaikkein huonoimman?

2 kommenttia:

  1. Mä olen kuullut kahdenlaisia kommentteja näistä huulirasvoista ...tai noh, kolmenlaisia. On niitä, jotka rakastavat näitä yli kaiken, kun ne ovat niin söpöjä ja maistuvat hyviltä. Sitten tuntuu olevan paljon niitä, jotka sanovat, etteivät nämä kosteuta huulia yhtään ja on sama käyttääkö näitä vai ei mitään ja sitten on nämä tönkköä kamaa, jota pitää puskea huulille eikä edes imeydy. :/

    VastaaPoista
  2. Mä voisin tykätä, koska tykkään juurikin voiteista jotka tuntuu huulillla. Hurraw! huulirasvojen huonopuoli itselle on se, että ne haihtuu liian nopeaan huulilta ja niitä tekee mieli lisätä, vaikka ei ole mitään tarvetta. Sellaiseen koukuttaa nopeaan. ;)

    VastaaPoista