22. maaliskuuta 2015

Glam Lights

Sain viime vuonna testiin L'Orealin silloin uuden Glam Lights -hiusvärin Facebook-testiryhmässä, mutten tehnyt siitä silloin postausta. Nyt tässä keväällä aloin kyllästyä tasaisen ruskeisiin hiuksiini, koska ne olivat niin tummat ja aina likaisen näköiset. Kesäisin ne vähän vaalenevat auringossa, mutta talven tummentama lähes tummanruskea hiuspehko ei ollut enää kiva ja näytti tunkkaiselta. Huonoja hiuspäiviä oli lähes joka päivä, koska en tykännyt väristä.

Lisäksi kaapissani oli neljää erilaista värjättyjen hiusten shampoota odottamassa käyttöä ja pari hoitoainettakin. Ostin siis uuden Glam Lights paketin, koska sillä saa nopeasti ja helposti piristystä hiuksiin. Ja sävy on se sama kuin viimeksi eli No3 ruskeille ja vaaleanruskeille hiuksille.Paketissa tulee tarvittavat aineet, jotka sekoitetaan pullossa keskenään. Sitten tuollaiseen kolmiosaiseen harjaan laitetaan väriä pullosta aina harjasten välit täyteen ja siinä ei tarvitse säästellä, koska ainetta jäi yli jopa minun paksuissa hiuksissani. Väri harjataan hiuksiin viivoina, tyveä välttäen ja latvat uitin kokonaan tuossa aineessa, niin saisin ombre-tyyliset hiukset. Väriä kannattaa laittaa ihan reilusti, koska huomasin molemmilla kerroilla, että ne ohuimmat raidat eivät näy mihinkään ja esimerkiksi täällä toisen blogin postauksessa on käynyt juuri niin.

Sitten odotellaan 25-45min sen mukaan minkä asteisen värin haluaa. Itse odottelin sellaisen 40 minuuttia, koska halusin selvästi vaaleat hiukset. Vieläkin pikkuisen kauemmin olisi saanut pitää väriä, koska nuo jäivät vähän keltaisiksi. Sävy kyllä vaihtelee hyvin paljon valaistuksen mukaan. Ehkä heitän niihin jonkin Biozellin värinaamion tässä jossain vaiheessa. Mitä väriä kokeneemmat suosittelisivat? Silver? Vaikka onhan tuollainen hunajainen ombre listattu kuumimpien hiusvärien listalla. :D

Aika hyvät ohjeet löytää myös videolta

Sitten pesu mukana tulevalla shampoolla, joka on aika loistava, kuten väripaketeissa yleensäkin taitaa olla. Siitä riitti noin neljään pesukertaan. Hiukset jäivät tietenkin vähän kuiviksi, koska vaalennus, joten laitoin vielä reilusti hoitoainetta. Siltikin hiukset olivat vähän takkuiset suihkun jälkeen, mutta kyllästin niitä sitten jätettävillä hoitoaineilla ja öljyillä oikein hemmotellakseni kärsineitä hiuksia ja seuraavana aamuna hiukset olivatkin jo huomattavasti helpommat harjata.

Hiusten lähtötilannetta voi nähdä vaikkapa täältä kiharruslaitepostauksesta. Ja tällaiset niistä sitten tuli,

Alla vielä kuva miltä hiukset näyttävät takaapäin. Vähän jäi tummaksi tuo ihan takaosa kun yksin sinne on vaikea ylettyä, mutta ensi kerralla yritettävä sitten paremmin saada se tai pyytää joku apuun.


Tykkään kovasti ja se piristi yleisilmettäni toivomallani tavalla. Nyt on jokakeväinen uudistustarve tyydytetty ja voin jatkaa alkanutta kevättä tyytyväisenä hiuksiini. Käyttö oli helppoa ja nopeaa, onnistuu jopa tällaiselta hiustumpelolta. Haluaisin vielä kokeilla miltä hiukset näyttävät kiharrettuna, mutta annan niiden nyt jonkin aikaa olla ilman suurempia rasituksia ja yritän vain hoitaa niitä huolellisesti. Yllä olevassa kuvassakaan hiuksille ei ole tehty mitään muuta kuin harjattu, koska hiukseni ovat luonnostaan noin laineikkaat ja kerrostetusti leikattuna ne ovat tuollaiset helpot wash&go ylläpidettävät.

Ainoa miinus on, että itse paketissa käskettiin tehdä se testi 48h ennen, ettei ole allerginen tuotteelle, mutta mistään en kyllä ole löytänyt ohjetta siihen. En paketista, enkä netistäkään. Joka puolella vaan lukee kymmeneen kertaan, että tee testi. Joo mutta MITEN? Joten en kummallakaan kerralla tehnyt sitä, aineet vain päähän ja toivottiin parasta. Etenkin ensimmäisellä kerralla värjäys oli pelottava, koska olen allerginen ziljoonalle asialle ja olin toki lukenut niistä hiusvärikuolemista. Mutta hengissä ollaan.

Jatkossakin tulen ostamaan tätä ja teen uusia ombreja, ellen sitten jossain vaiheessa ota kunnolla tehtyä ombrea tai balayage-raitoja ihan kampaajalla.

Tekeekö teidän mieli uudistaa hiukset keväisin? Entäs tuo ombre, onko se vielä in vai jo menneen talven lumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti