29. maaliskuuta 2015

Loppuneet Maaliskuu


Joo, kuukausi ei ole vielä päättynyt, mutta käytössä olevia tuotteita on kaikkia sen verran jäljellä, ettei niitä parin päivän sisällä tule loppumaan, joten laitetaan nyt jo loppuneet esille. Maaliskuussa loppui onneksi hieman isompia tuotteita kuin helmikuussa. Ja melkein kaikki suihkutuotteita vieläpä, koska suihkutuotteiden määrä vähän räjähti alkuvuodesta. Halusin kokeilla kaikenlaista uutta ja roudasin suihkuun liikaa tavaraa niin, ettei hyllylle meinannut mahtua enää. Kuka tarvitsee kymmentä erilaista suihkugeeliä samaan aikaan. Joten maaliskuussa otin itseäni niskasta kiinni ja käytin pois vajaita.


Oriflame HairX Restore Therapy Hair Mask
Käytin joskus saman sarjan hoitoaineen ja tämä oli aika lailla yhtä hoitava kuin sekin eli ei mitenkään ihmeellinen, koska naamion olettaa olevan se kaikkein hoitavin. En ehkä ostaisi uudelleen.

Oriflame HairX Shine Reviver Shampoo
Mulla on useampi shampoo käytössä samaan aikaan, vähän sen mukaan miten ne pesevät hiukset. Tämä shampoo oli niille päiville kun halusin pestä hiukset, mutta seuraavana päivänä ei ollut mitään tärkeää menoa eli hiusten ei tarvitsisi olla ihan priimat. Syynä sille oli, että tämä ei pessyt tarpeeksi puhtaaksi, vaan hiukset jäivät likaisiksi ja lättänöiksi tyvestä. Kiiltävät hiuksista kyllä tuli, mutta se lähinnä johtui niihin jääneestä rasvasta.

Goldwell Fruits 4 You Cherry Hair & Body Shampoo
Tämä shampoo taas oli sellaisille päiville, että seuraavana päivänä oli jotain menoa, koska tämä pesi hiukset erinomaisesti, jättäen ne ilmaviksi ja pehmeiksi. Tuoksui kirsikkatikkarin tyyppiseltä eli ei aidolta kirsikalta, mutta ihan hyvältä kuitenkin. Suihkugeelinä en kokeillut, koska niitä mulla on liikaa muutenkin ja shampoita ei niin paljon. Itse asiassa tämä shampookaksikko oli viimeinen ei-värjättyjen-hiusten shampooni ja panikoin jo mitä ostan seuraavaksi, mutta kaapissa oli useita värjättyjen hiusten shampoita. Joten värjäsin hiukset. Problem solved. :D


Oriflame Swedish Spa Cooling Shower Mousse
Ikuisuuksia käytössä ollut, en edes muista milloin otin sen käyttöön. Ehkä 2-3 vuotta sitten. En oikein tykännyt siitä, joten siksi käyttö on ollut hidasta sen lisäksi, että nämä vaahdot kestävät aina todella kauan. Se oli tiivistä ja sileää vaahtoa, vähän kuin miesten partavaahto, ja pesi ihan normisuihkugeelin tapaan. Ei juurikaan viilennä, ainakaan jos vertaa siihen Rexonan viilentävään suihkariin. Tuoksu hyvin minttuinen ja makuuni vähän liian miehekäs.

Oriflame Swedish Spa Refreshing Shower Gel
Raikkaan tuoksuinen suihkugeeli oli suosikkini liikunnan jälkeiseen suihkuun. Tuoksua en oikein osaa kuvailla muuten kuin kukkaisen sitruksisen raikkaaksi. Olen ihan varma, että mulla on joskus nuorena ollut tältä tuoksuva hajuvesi. Olisiko ollut Yves Rocherin. Hauska yksityiskohta oli myös söpöt pikkuiset jojoba- ja rypäleen siemenöljyrakeet, joita näkyy kuvassakin pullon pohjalla. Myyntivarastossa on vielä yksi, joten jos ei sitä kukaan osta niin käytän kyllä mielelläni. Käyttövuoroa odottaa myös vastaava vihreä Stimulating-versio.

The Body Shop Moringa Shower Gel
Tästä en pitänyt ihan niin paljon kuin vartalomaidosta, tuoksu on paljon pistävämpi. Hyvin pesevä kuitenkin ja vaahtoaa runsaasti, joten pieni määrä riittää. Sen suhteen ei valittamista. Tuoksu on aika voimakas ja jää iholle suihkun jälkeen selkeästi havaittavana.


Oriflame Discover Hawaii Aloha Beach Body Scrub
Melko heikkotehoinen geelimäinen kuorinta, jossa oli hyvin vähän kuorivia rakeita, joten en oikein tykännyt. Tuoksui ihanasti ananakselta ja kukilta. Pakkaus on myös kivan pirteä.

Lumene Erase It Heavy Eye Makeup Remover
Jee se loppui viimeinkin! Kerroin siitä kuvahaasteessa ja en tykännyt yhtään, mutta käytin silloin tällöin jos en jaksanut poistaa meikkiä ennen suihkua. Never again.


Oriflame Divine Sensual Body Cream
Käytin about puolet ja sitten kyllästyin tuoksuun niin totaalisesti, että loppu meni jalkavoiteena. Samanlainen kosteusvoide kuin Oriflamen muutkin vastaavat pyöreäpurkkiset eli kosteutti kohtalaisesti, imeytyi nopeasti ja tuoksui voimakkaasti. Tuoksuu vastaavan nimiseltä hajuvedeltä eli hyvin vadelmaiselta.

Hawaiian Tropic Aftersun Moisturiser
Pari vuotta auki ollut after sun voide meni loppuun jalkavoiteena. Itse voide oli ihanan paksua, mutta imeytyi silti nopeasti ilman tahmaamista. Tarkoitettu käytettäväksi aurinkoisina päivinä suihkun jälkeen ja ilmeisesti myös jos käräyttää itsensä auringossa, koska pullossa on mainittu, että auttaa hallitsemaan ihon kuoriutumista. En vain voinut käyttää tuota, koska siinä oli niin voimakas perinteisen aurinkorasvan tuoksu, että se tökki. Illalla levittäessä se haisi nenään koko yön ja välillä nenään alkoi sattua kun haju ärsytti niin paljon.

Oriflame HairX Volume Boost Dry Shampoo
Toinen melko uusista Oriflamen kuivashampoista. Aika perus, tekee hiukset puhtaan näköisiksi ja tuntuisiksi, ei juurikaan kohota hiuksia. MUTTA mikä mahtavinta, tästä ei jää sitten minkäänlaista valkoista jauhetta hiuksiin! Ja tuoksuukin tosi hyvältä, samalta kuin muutkin sarjan tuotteet eli omenalta ja orvokilta. Omenainen, mutta kuitenkin sellainen kukkaisen parfyymimäinen makea tuoksu.


Oriflame Giordani Gold Shaping Eyebrow Gel
Suosikkejani. Väritön kirkas kulmageeli, jolla saa yön jälkeen milloin mihinkin ilmansuuntaan sojottavat kulmat kuriin koko päiväksi. Toinen odotti backup-laatikossa ja lähtikin heti perään käyttöön. Näitä on tulossa seuraavassa jaksossa myös kaksi eri sävyistä ruskeaa versiota ja tilasinkin demona tummemman. Jee!

W7 Automatic Eyeliner Pencil
Ostettu joskus vuosia sitten Keskiseltä. Aika huono, pigmentti olematon ja lähinnä harmaa mustan sijaan. Ei pysy kovin hyvin. Mutta käytin tuota rajauksen hahmottelemiseen jos halusin juuri tietynlaisen rajauksen ja vahvistin sen sitten geelirajauksella. Alla vertailukuva kolmen geelilinerin kanssa ja arvatenkin tämä on tuo oikeanpuolimmainen.


Oriflame Eyeliner Stylo - Black
Ihan suosikkirajaustussejani, tosin nämä uudistuivat viime vuonna. Pigmenttiä on riittävästi, kärki hyvä ja tarkka, sekä pysyy hyvin koko päivän. Ainoastaan jos sataa tai silmät alkaa vuotaa niin sitten saattaa vähän valua ulkonurkasta. Pitää ehkä tilata sellainen uudempi tässä joskus, tämä on nyt niin kuiva, ettei sillä saa enää kunnolla tehtyä rajauksia. Onhan se mulla jo jotain 2 vuotta ollutkin.


Cotoneve Antioxidant vanulaput
Taas yksi ja tällä kertaa viimeinen paketti. Nyt oli käytössä vaaleanpunaiset, säästin jokaista väriä tähän loppuun yhden. Edelleen huonoja ja liian kangasmaisia, joihin meikki ei puhdistaessa tartu. En enää ikinä osta, otin jo käyttöön tutut turvalliset HG Lidlin vanulaput, oi kuinka kaipasinkaan niitä.

Crest 3D White Strips
Ostin noita paketillisen ja käytin alkuun niitä tunnollisesti päivittäin lähes koko kuurin ajan. Hampaat vaalenivat pikkuisen, mutta ei sitten sen enempää enää eli hammasluuni on kellertävä ja sitä ei korjata muuta kuin kuorilla hampaisiin. Säästin loput ja käytin pari aina ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa ja nyt käytin viimeisen.

Oriflame Feminelle Refreshing Intimate Deodorant
Dödö juuri Sinne ja sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä sanon vain, että ei juurikaan tee mitään. Tuoksuu kuitenkin kivalta. Sellainen raikas kukkaisen vesimelonisen sitruksinen tuoksu, joka katoaa kuitenkin aika äkkiä.


City Chic Lip Balm
Tosi vanha äärimmäisen epäkäytännöllisesti pakattu sävytetty huulirasva. Ei juurikaan kosteuta ja tuoksu on kivan karkkimainen. Huulet eivät mahdu purkkiin, joten pakko käyttää sormin. Ja mikä kauheinta se tekee huulista just tollaset baby pinkit, lähes valkoiset. Ei sovi ihan mun tyyliin ja niin vanhakin, että heitän pois.

Oil Of Aloe Heat Protection Straightening Spray
Suoristussuihke on ikivanha ja mennyt vanhaksikin vuonna 2012, mutta löytyi kaapin perältä. Muistaakseni märkiin hiuksiin levitettynä esti hiuksiani vähän kuivumasta laineille, teininä perinteisesti halusin suorat hiukset kun muillakin oli. Mutta en ole sitten ylioppilasjuhlien jälkeen suoristanut hiuksia, joten aika turha ja en enää luottaisi lämpösuojan tehoon sen vanhaksi menemisen jälkeen. Hajukin on vähän... epämääräinen, koska se haisee ihan tinneriltä. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti