11. huhtikuuta 2015

Oriflame-tilaus

Kovasti odottamani Oriflame-paketti tuli postissa, en olisi malttanut odottaa, että saan ihanan Spring In Paris -laukun. Kovin paljoa muuta en sitten tilannutkaan.


Ilmaisena demona tuli uutuusshampoo hennoille hiuksille. Nature Secrets Green Tea & Bergamot, En tiedä käyttelenkö itse vai laitanko eteenpäin, koska minulla ei varsinaisesti hennot hiukset ole. Tuoksuu kyllä hyvältä.

Demona tilasin itselleni uuden Discover-sarjan tuoksun eli Icelandic Purityn. Jännä ehkä näin keväällä lanseerattavaksi, enemmänkin näkisin tuon talvituoksuna. Mutta joo. Tuoksuu nimensä mukaisesti hyvin raikkaalta, vähän ehkä sporttiseltakin. Virallisesti tuoksuna on kataja ja vesi.

Hairx Volume Boost Hair Mousse on tilaajalahja. Sille mulla tuskin on käyttöä kun juuri ostin sen Curls & Waves muotovaahdon, joten menee myyntiin.


Viimeisenä kosmetiikkajutuista vielä tuo Giordani Gold Eye Brow Gel, näitä on kahta sävyä ja otin tummanruskean Brownin. Vaaleampihiuksisille on hieman vaaleamman ruskea Blonde-sävy.


Ihastuin pikkuruisiin sormuksiinkin eli Golden Mixed sormussettiin. Kaikki ovat säädettäviä eli sopivat kaikkien sormiin.



Sitten se odottamani iiihana Spring In Paris Bag. Tästä tulee kyllä mun kevät- ja kesälaukku, vielä kun suosikikseni on nyt noussut blogissakin kuvissa näkynyt samansävyinen paita. Vähän tuollainen mielestäni Chanelin tyyppinen pirteän värinen laukku kyllä piristää mieltä heti ja on tilavakin kokoisekseen.



Myyntikampanjasta sain myös sitten tämän tosi ison Envelope Clutchin. En tiedä onko mulla sille käyttöä kun sävy ei ole aivan mun juttuni, mutta pitää katsoa. Sisältä varsin erikoisella kuviolla koristeltu laukku on kyllä ihan nätti. En tiedä tuleeko näitä ikinä yleisesti ostettavaksi.


Aikaisemmin viikolla sain myös kunniakirjan loppuvuodesta olleesta hyväntekeväisyyskampanjasta. Oriflamehan on vuosikausia tukenut SOS Lapsikylää, tälläkin hetkellä on menossa vastaava kampanja, jolla kerätään varoja lapsille.

6 kommenttia:

  1. holy moly shit toi turkkooosi laukku on hieno! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se kyllä on ^^ Oli pakko saada se heti kun näin sen

      Poista
  2. Voi apua, miten ihana tuo turkoosi laukku! :o Miten mulla on tollanen menny ihan ohi kokonaan.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multakin meni demoissa jotenkin ohi, mutta kuvastosta onneksi huomasin kun ei ollut kalliskaan laukku :)

      Poista
  3. Samaa mieltä muiden kanssa. Toi laukku on u-pe-a!!! Mut ei se sulle sovi, joten mää voin ottaa sen pois kuleksimasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin selvästi alkaa pitämään parempaa huolta tuosta laukusta, ettei kukaan kadulla nappaa sitä :D

      Poista