17. joulukuuta 2014

Oriflame tilaus + ostokset

Vuoden viimeinen Oriflame-tilauskin saapui ja nyt ei päästy ihan viime tilauksen lukemiin, mutta painoa paketilla oli silti 12,5kg. Tilasin itselleni aika vähän kosmetiikkaa, mutta korujen kanssa lähti vähän käsistä. Demojakaan en tilannut yhtään, kun niissä ei oikein nyt ollut mitään.


Halusin ensinnäkin jouluksi jotkin kivat käsipyyhkeet vessaan niin tilasin Milk & Honey Gold -pyyhkeet. Kun vain raaskisi nyt avata tuon nätin pakkauksen... Paketissa on puhtaanvalkoinen käsipyyhe sekä kellertävä luonnonvalkoinen pyyhe eli vähän kuin maito ja hunaja.

Taas tuli myyntiin myös Wonder Lash Prismatic -ripsari, joita oli muistaakseni joskus myynnissä vanhanmallisena. Tilasin sen sävyssä Blue. Toinen vaihtoehto olisi ollut violetti, mutta ruskeat ja violetit ripsarit saa mun silmät näyttämään jotenkin sameilta. Samasta syystä en käytä ruskeaa rajausta koskaan.

Tilauksen helmi oli sitten iiiiihana Tender Care Gift Box. Sen normaalihinta on 40€, mutta nyt sen sai 13,90€ ja multa siitä lähtee vielä se -28% edustaja-alennusta.


Sisällä on neljä Tender Carea, joista joka tuoksua mulla on jo yksi, mutta kun halusin tuon laatikon. :D Se on niin kaunis ja jotenkin ylellinen.


Koruja tilasin kokonaista neljä. Glimmering-koruista kaulakorun ja korvakorut. Brilliant Berry -korvakorut tilasin taas kerran tuon laatikon takia. Se oli vaan niin söpö, vaikka on noi korviksetkin ihan jees. Kuva tuossa alla.


Viime kerralla tulleeseen laukkuun sopiva käsikorukin tuli myyntiin eli Electric Blue nimeltään. Mulla ei ole ennen ollut tuollaisia käsikoru-sormus yhdistelmiä, vaikka olen monesti meinannut tilata jostain. Nyt kuitenkin on. :) Ja tuollainen sähkönsininen/Royal Blue on lempivärejäni.


Tilaajalahjana True Perfection yövoide, sarja on mulla kokonaisuudessaan käytössä tällä hetkellä, joten tuo menee eka myyntiin ja katsotaan sitten jos joskus otan sen omaan käyttöön. Yövoidetta tarvitsee laittaa niin vähän, että se kestää ikuisuuden. Ilmaisena demona Giordani Gold Secret Concealer...


...joka on tuollainen puikkomainen peitevoide. Sävy on Light eli käy mulle ja taitaa jäädä omaan käyttöön.


Viimeisenä vielä Oriflamen Passion-paita. En käytä yleensä kovin värikkäitä vaatteita, saati sitten pinkkejä. Mutta tuli kehoitus, että muistathan tilata paidan sinne päivätapahtumaan, niin kai se on sitten päälle laitettava.



Äiti tuli myös kyläilemään luokseni pariksi päiväksi viime viikolla ja missionamme oli löytää molemmille puvut sinne Oriflamen juhlaan. Äiti on ollut suurin apuni Oriflame-myynnissä, joten totta kai hän ansaitsee päästä aveciksi tuohon tapahtumaan. Molemmille onneksi löytyi sitten iltapuku ja se suurin huoli on ohi. Nyt enää pitää opetella laittamaan hiukset, Babylissin Miracurl tulisi tarpeeseen, pentele vaan kun se maksaa niin mansikoita.


Seppälässä päädyin ostamaan parit irtoripset, koska yritän juhliin löytää jotkin kivat ja testailen erilaisia. Kosmetiikka oli ota 3 maksa 2 -tarjouksella, joten päätin kolmanneksi ostaa sitten ripsiliiman. Pitää laittaa se johonkin superhypermahti-testiin, että pysyykö räpsyttimet sillä päässä. En halua kesken iltatapahtumaa huomata, että ripset tippuu. Ja jos ei tuo pidä, niin sitten tilaan sen Elisan mulle suositteleman Duo-liiman.

Alelaarista löytyi vielä paljon Golden Rosen ja Wet n Wildin meikkejä ja lakkoja, ihastuin kovasti tuollaiseen Wettiksen sävyyn nimeltä Haze Of Love. Likainen vanha roosa on suosikkilakkasävyjäni, joten oli mukava löytää tuollainen tummempi likainen sävy. Eikä maksanut kuin 2 euroa.


Paikallinen vuokrakirppis on myös kiva paikka tehdä löytöjä, koska siellä on ihan oma erillinen osasto(ei siis pöytä) kirppiksen omistajan itse myymiä Yes Love -meikkejä. Ostin aikaisemmin aivan ihanan mattahuulilakan ja tuo kaunis luomiväripaletti jäi silloin kaivelemaan. Joten se oli ostettava. Vaihtoehtoja oli kolme, mutta halusin juuri tämän tuon punaisen napin takia. Maksoi jopa 2,50€.

Eurolla myös taas vaihteeksi yhdet irtoripset samaiselta osastolta ja sitten itse kirppisosastolta Sinful Colorsin mustapohjainen glitter, jossa on vihretävänsinistä glitteriä. Sävy on nimeltään Whats Your Name. Eka lakkani tältä merkiltä. Swatchkuvat ei oikein onnistuneet pimeyden takia, mutta esimerkiksi tuolta näkee.

Vielä tarkempi kuva paletista ja swatchit, punainen tosin näyttää oranssilta.


Tokmannissa käydessä oli about kaikki Lumenen meikit poistomyynnissä ja sieltä piti tietenkin heti napata kaksi pohjustajaa, joka on HG-tuotteeni. Teki melkein mieli ottaa enemmän, mutta en sitten kehdannut. :D Ehkä käyn joku päivä hakemassa lisää...

Instahaasteen ekassa osassa mainitsemani violetti Flormarin palettikin oli joutunut poistomyyntiin ja samoin jostain oli löytynyt sinne sinisiä, joten halusin niitäkin. Nämä ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia luomivärejä. Nämä tosin eivät olleet niin pigmenttisiä kuin se ruskea paletti.




Ja sitten parin päivän kuluttua kävinkin hakemassa vielä yhden pohjustajan lisää. Lidliin oli viimein tullut myös uudet meikit myyntiin. Kävin niitä silloin kyttäämässä kun niiden piti tulla myyntiin, mutta ei ollut. Nyt onneksi oli sitten. Näkyi olevan ihan kivoja luomiväritrioja, vähän liian shimmerisiä mun makuun.


Huulipunissa oli kirkas punainen ja sit pari vaaleampaa ja tämä, joka oli pakko ostaa. Tuollainen ruskehtavanpunertavamikälie, mutta sävyn nimi on 35 Bramble. Ja laatu taas ihan yhtä loistava, kuin edellisissä punissakin, höystettynä olemattomalla hinnalla, joten hakekaa omanne vielä kun niitä saa.

2 kommenttia:

  1. Toi laatikko on ihana, voisin minäkin sen haluta! Upea lahjaidea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se kyllä on ja ei maksanut paljon mitään, koska Tender Caret on kuitenkin normaalihinnaltaan sen 10€/kpl :)

      Poista